Цікавить такий "пассат" http://auto.ria.com/auto_volkswagen_passat-b3_13136333.html Треба би поїхати - глянути ... Машина ваша, бензин мій. (ну і, само-собою, могарич з мене) Так як я наразі "без коліс". Їхати хотів би завтра, або в неділю. Їхати потрібно в Куликів, продавець не хоче підскочити до Львова на "незалежний" сервіс, наполягає на зустрічі тільки в Куликові Ну і бажано, щоби трохи краще ніж я розбиралися у "вагенах", та у б3 зокрема так як у мене ще такого авто не було Якщо все ок, то відразу би її і забрав
Смішно)) 180тищ)) стопіцот раз перефарбований напевно. Триста раз скручений одометр. Мда, шкода шо мій пасат не у Львові. Надіслано від мого LG-E975, використовуючи Tapatalk
топікстартер, набери мене завтра десь в районі обіду, скажу куди тобі підъіхати в куликові на огляд, сервіс чи ні уточню. там наш філіал розборки0632262400
я б радив спершу на Шега пасат подивитись зі сусідньої теми,то сам без майстра розкаже і покаже,та й спустить думаю трохи,а то ті жовківські такі як наші мостиські))))мяско повозили і сигарки а тепер продають!!!!
badyl Щоби на його пассат дивитися, треба аж до Кійова їхати А це для мене зараз не варіант, однозначно... роботою загрузили по самоє нємогу Та і їхати є куди... а якщо не сподобається "вживу", тоді що? А як сподобається, а до Львова не доїду ??? (жарт) А була би у Львові (чи хай навіть в Тернополі чи т.п.) - питань нема, думаю, що я би її вже і забрав
ти хоча б звонив йому???тут не діло поїхати і взяти шо попало,зарас такий вибір машин при теперішній валютній ситуації і чим дальше вона від кордону тим менша вірогідність її розстріляності))))сам впарив колись 2 своїх б3 якими в польшу відкатав,а Шег на контрабандіста не похош)))))))))))))))
badyl дзвонив-дзвонив і списувався неодноразово... та я і не спішу щоби взяти щопопало. Тобто як, машину треба, але щоби потім не кусати лікті можу трохи й почекати...
був недавно б4 правда трохи розстріл але 96 рік 1.8 в седані , знайомі продавали в мостиськах,так за 3200 ушуршав в той же день)))))а просили 4100,так шо шукай.буде щось путьового сам дам знати
badyl давай, будеш щось чув, з мене Авді 100 в кузові с4 в любому стані ,також, як то кажуть "вітається і розглядається", але перевага надається б3 "універсалу"... взяв би й крокодил", тільки от потім то чудо "хрін продаш"... якщо що...
Я тобі так по секрету скажу шо в любому стані авді - це гемороєм таким може вилізти... Так здається, але якщо вона потовчена то підняти її стане в копійочку і геморойну копійочку. Тому або брати шукати живу за дорого, як шукав я. Або навіть не морочитися з тим питанням.
Такий самий пасат як і решта) Всі тут мій пасат знають. КУМ підтвердить шо він живий, мотор дивилися, коробку знімали бачили. Ходовку Олег М. робив останній раз всю. Кузов треба підшаманити і "агонь")) За 3500 віддаєм, з 60л бензини в баку, ше й до Львова доїдеш)) Та до Києва простіше ніж до Тернополя. Ввечері сів на поїзд, зранку приїхав, помацав, переоформили і поїхав на Львів. До ночі вдома.))) Ну шарю, шкода шо він не тут. Але найближчм часом його сюди ніхто не пожене. В Києві більше питаються. Людей більше, більше шансів продати. Єдине шо там восновному перекупщики всякі. Які хочуть зразу за 2500 забирати)
до Києва зранку сів на експрес, в 12 приїхав, в 14 купив пасат і в 21 ше поки стемніло ти на пасаті у Львові. galaxy SIII
Speedo, бери Шега пассат, не пори варята. кращого за такі гроші фіг знайдеш. заодно і в Київ катнешся, столицю побачиш, вон великі вихідні на травневі свята будуть, маєш великий шанс, не упусти.
На травневі мені вже бажано бути на машині На Майдані нарешті побуваю, коли що не так ))) Та які ж там більші, от я би вже забрав, якщо там все дійсно так як ти пишеш... А от їхати до Києва зараз не виходить ніяк, нажаль, я зараз навіть не у Львові... та й їхати в таку даль, можна за машиною за 30-40 штук, якщо дійсно є щось вартісне, а тут сама дорога забере четвертину вартості
Шег бери аванс і прижени того пасата якщо в чоловіка немає як. Добра машина нехай у Львові залишеться.
Та ну тут інше. Людині просто в напряг їхати) Ну та нічо, буває. Я звісно нічо не можу зробити з тим шо машина в Києві. Ніхто її везти сюди вже не хоче. Батько їздить на аудюсі. В пасаті вже певно і акум сів від стояння. Ціна питання - квиток в одну сторону) Назад бензини до Львова і ше покататись стане)) Якшо не будеш номера міняти, то ше й страхівка до листопада. Тіки не знаю чи ще можна зараз на старих номерах лишати авто. Та то все фігня)) Хтось та й купить його. Ніхто нікуди не спішить продавати. Стоїть собі та й стоїть. Всі косяки розказані. Їх може й не мало, але про всіх них розказано. Ну і основнимй фактор - це спробуй найди пассат якому 22роки і лише 2й власник)) Ми з 2000го року на ньому возимся вірою і правдою. До того власником був німець якийсь 8 років.
Ну як варіант)) У випадку оплати мені квитка до Києва і бензини до Львова я подумаю щоб зганяти по нього)) Якщо не купить то ше оплата бензини щоб до Києва доїхати. Інакше я не згоден)