Хто може під"їхати зі мною глянути авто?

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Speedo, 24 кві 2014.

1. Speedo

Speedo Початківець

VW
    Цікавить такий "пассат" http://auto.ria.com/auto_volkswagen_passat-b3_13136333.html
    Треба би поїхати - глянути ...
    Машина ваша, бензин мій. (ну і, само-собою, могарич з мене):yes: Так як я наразі "без коліс":dntknw:. Їхати хотів би завтра, або в неділю. Їхати потрібно в Куликів, продавець не хоче підскочити до Львова на "незалежний" сервіс, наполягає на зустрічі тільки в Куликові :dntknw: Ну і бажано, щоби трохи краще ніж я розбиралися у "вагенах", та у б3 зокрема ;)так як у мене ще такого авто не було :dntknw: Якщо все ок, то відразу би її і забрав :yes:

2. yurkus7

yurkus7 Active Member

volkswagen passat b3.AAM 1.8 1992 універсал

3. Speedo

Speedo Початківець

VW
    Та так то воно так, але де в тому Куликові автосервіс і чи є взагалі? :dntknw:

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Смішно)) 180тищ)) стопіцот раз перефарбований напевно. Триста раз скручений одометр.
    Мда, шкода шо мій пасат не у Львові.

Надіслано від мого LG-E975, використовуючи Tapatalk

5. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    топікстартер, набери мене завтра десь в районі обіду, скажу куди тобі підъіхати в куликові на огляд, сервіс чи ні уточню. там наш філіал розборки:)0632262400

6. badyl

badyl Active Member

vw golf 2 1.3i
    я б радив спершу на Шега пасат подивитись зі сусідньої теми,то сам без майстра розкаже і покаже,та й спустить думаю трохи,а то ті жовківські такі як наші мостиські))))мяско повозили і сигарки а тепер продають!!!!

7. Speedo

Speedo Початківець

VW
    badyl Щоби на його пассат дивитися, треба аж до Кійова їхати :bad: А це для мене зараз не варіант, однозначно... роботою загрузили по самоє нємогу :ireful1: Та і їхати є куди... а якщо не сподобається "вживу", тоді що? А як сподобається, а до Львова не доїду :mocking: ??? (жарт)
    А була би у Львові (чи хай навіть в Тернополі чи т.п.) - питань нема, думаю, що я би її вже і забрав ;)

8. badyl

badyl Active Member

vw golf 2 1.3i
    ти хоча б звонив йому???тут не діло поїхати і взяти шо попало,зарас такий вибір машин при теперішній валютній ситуації і чим дальше вона від кордону тим менша вірогідність її розстріляності))))сам впарив колись 2 своїх б3 якими в польшу відкатав,а Шег на контрабандіста не похош)))))))))))))))

Останнє редагування: 24 кві 2014
  9. Speedo

Speedo Початківець

VW
    badyl дзвонив-дзвонив і списувався неодноразово... та я і не спішу щоби взяти щопопало. Тобто як, машину треба, але щоби потім не кусати лікті можу трохи й почекати...

10. badyl

badyl Active Member

vw golf 2 1.3i
    був недавно б4 правда трохи розстріл але 96 рік 1.8 в седані , знайомі продавали в мостиськах,так за 3200 ушуршав в той же день)))))а просили 4100,так шо шукай.буде щось путьового сам дам знати

11. Speedo

Speedo Початківець

VW
    badyl давай, будеш щось чув, з мене :drinks: Авді 100 в кузові с4 в любому стані ,також, як то кажуть "вітається і розглядається", але перевага надається б3 "універсалу"... взяв би й крокодил", тільки от потім то чудо "хрін продаш"... якщо що...

Останнє редагування: 24 кві 2014
  12. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Я тобі так по секрету скажу шо в любому стані авді - це гемороєм таким може вилізти...
    Так здається, але якщо вона потовчена то підняти її стане в копійочку і геморойну копійочку. Тому або брати шукати живу за дорого, як шукав я. Або навіть не морочитися з тим питанням.

• Подобається Подобається x 1
  13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Такий самий пасат як і решта)
    Всі тут мій пасат знають. КУМ підтвердить шо він живий, мотор дивилися, коробку знімали бачили. Ходовку Олег М. робив останній раз всю.
    Кузов треба підшаманити і "агонь"))
    За 3500 віддаєм, з 60л бензини в баку, ше й до Львова доїдеш))

Та до Києва простіше ніж до Тернополя. Ввечері сів на поїзд, зранку приїхав, помацав, переоформили і поїхав на Львів. До ночі вдома.)))

Ну шарю, шкода шо він не тут. Але найближчм часом його сюди ніхто не пожене. В Києві більше питаються. Людей більше, більше шансів продати. Єдине шо там восновному перекупщики всякі. Які хочуть зразу за 2500 забирати)

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    до Києва зранку сів на експрес, в 12 приїхав, в 14 купив пасат і в 21 ше поки стемніло ти на пасаті у Львові.

galaxy SIII

15. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    Speedo, бери Шега пассат, не пори варята. кращого за такі гроші фіг знайдеш. заодно і в Київ катнешся, столицю побачиш, вон великі вихідні на травневі свята будуть, маєш великий шанс, не упусти.

16. Speedo

Speedo Початківець

VW
    На травневі мені вже бажано бути на машині :))) На Майдані нарешті побуваю, коли що не так )))

Та які ж там більші, от я би вже забрав, якщо там все дійсно так як ти пишеш... А от їхати до Києва зараз не виходить ніяк, нажаль, я зараз навіть не у Львові... та й їхати в таку даль, можна за машиною за 30-40 штук, якщо дійсно є щось вартісне, а тут сама дорога забере четвертину вартості :sad:

Останнє редагування: 25 кві 2014
  17. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    За четвертину вартості від озвученої за Пасата ціни я тебе завезу туди на своєму Пасаті... ;):crazy::lol:

• Подобається Подобається x 1
  18. kym

kym Аксакал

a 100
    Шег бери аванс і прижени того пасата якщо в чоловіка немає як. Добра машина нехай у Львові залишеться.

19. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Та ну тут інше. Людині просто в напряг їхати) Ну та нічо, буває.
    Я звісно нічо не можу зробити з тим шо машина в Києві. Ніхто її везти сюди вже не хоче. Батько їздить на аудюсі. В пасаті вже певно і акум сів від стояння.

Ціна питання - квиток в одну сторону) Назад бензини до Львова і ше покататись стане)) Якшо не будеш номера міняти, то ше й страхівка до листопада.
    Тіки не знаю чи ще можна зараз на старих номерах лишати авто.

Та то все фігня)) Хтось та й купить його. Ніхто нікуди не спішить продавати. Стоїть собі та й стоїть. Всі косяки розказані. Їх може й не мало, але про всіх них розказано. Ну і основнимй фактор - це спробуй найди пассат якому 22роки і лише 2й власник)) Ми з 2000го року на ньому возимся вірою і правдою. До того власником був німець якийсь 8 років.

20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ну як варіант)) У випадку оплати мені квитка до Києва і бензини до Львова я подумаю щоб зганяти по нього))
    Якщо не купить то ше оплата бензини щоб до Києва доїхати. Інакше я не згоден)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)