Дзвонив до мене хлопець з Тернополя, питав про двигун, має бажання купити. Питав також про бундес і запчастини. Номер його не записав. Ще питав про мою сінкру. Сподіваюсь відгукнеться Про авто. 1988рік, 4х4, двигун 2,0 (2Е), гідропідсилювач, гальма 256мм, електропакет (електропідйомники всі 4, електрозеркала+підігрів), змінений салон, зовнійшній тюнинг, біксенон... Двигун продається, запланована заміна на 1,8т (на ітоні). Навесні запланована повна розборка салону, заміна порогів, обробка днища, повна обесшумка, перебір електрики, повна заміна вихлопної траси, заниження. На мінусі
шось твій сінкра дивиться в космос кудись або в багажніку пару мішків бульби, або мотор знятий... або не розрахував ти шось з пружинами
А під капотом, від якого автомобіля стоїть повітряний фільтр і від чого коробка для нього?. (А то на моєму Г-1 теж двиг 2е, але фільтр "тіпа" нульовик, котрий хочу поміняти на нормальний)
Фільтр LX418, Seat Toledo 1.9TD Вгадати з заниженими пружинами дуже складно на сінкру. на звичайногму гольфі ззаду балка, все зрозуміло. А от у мене сзаду незалежна підвіска, тому вгадати як буде стояти машина на мінусових пружинах неможливо - лише методом проб. Навесні буде друга спроба. Поки так, з цим теж проблеми. Дискові з балки ГТІ гольфа не підходять.
Привіт!!! В мене є повністю вся ходова Сінхро(коробка,роздатка,передня балка з рульовою гідро.,кардан з віскомуфтою,задня частна ходової з дисковими гальмами + АБС,глушник роздвоєний та 2 диски титанові як у тебе АРТЕК 15")Мій тел.80685083815 Ілля.
якшо тюнити тачьку і рахувати на скільки попав то втрачається весь кайф від тюнінгу інша справа шо таку машину вже не треба продавати
так в нас тут продають ходову з G60 синхро ось тут є оголошення там вона відразу і під спорт заточена і тормоза дискові..
І якщо вона сама не змогла виїхати - значить там щось не впорядку))Мені до речі потрібна така антенка як в тебе(сама насадка).Дуже потрібна!!!