Розказую ситуацію. Зупиняєшся на світлофорі п*ятим в черзі, звісно дотримуєшся дистанції. Зізаду влітає в тебе машина розтрощуючи тобі весь зад, ти попихаєш усіх передніх машин аж до першої. Завжди думав платить винуватець ДТП тобіж останній. Як направду відбувається оформлення ДТП? Хто платить в цій ситуації?
платить останній і в цій ситуації коли є 5 пострадалих страхова компанія останнього платить усім 5- учасникам , а де це тебе так угараздило?
Хто останній той і папа Навіть в ситуації коли другий в"їхав першому, а йому третій, третьому четвертий і т.д. то платить останній так як на момент оформлення ДТП видно пошкодження які наніс останній в "паравозику" (оформлюють по факту), бо ті хто з переду можуть сказати що ледве торкнулися бампером бампера чи зупинилися в міліметрі від нього а останній (по факту) зібрав всіх до купи.
Я чув іншу версію з не дотриманням тих попередніх машин дистанції, і тим переднім впарювали проблеми, кожен задній платить передньому бо не було дотримано дистанцію. Я був шокований від того тому й перепитав.
Kinder, брєд, бо довести важко що саме недотримання дистанції призвело до контактів решти машин. Та й при очікуванні світлофора дистанція ж адекватна до 1 м, як на мене. Тоді що на 6 метрів ставати одни за одним?))) в любому випадку останній має заплатити усім потерпілим
Але причина ДТП внаслідок удару останньої машини яка посунала решту.як б не було удару то б не було паравозика значить винин останній.
Це неправильна версія, так як дистанція між майном, що стоїть не може мати стосунку до вини того, хто його пошкодив. З точки зору юридичної це десь так само як виправдовувати серйного кіллера у тому, що він не винен, бо жертви трималися за руки.
Брєд-не брєд, але теж чув таку версію, при чому від інструкторів з водіння... А якщо вони таке знають, то в мєнтів явно якась басня наготові (дистанція - раз, нога на гальмі - два, можливо у Вас гальма не в порядку? перевіремо! Шановний, та у Вас же сліки і т.д...).
Також вважаю платить останній, так як він і є наслідком ДТП. Бачу версій інших немає, тему можна закривати!