Хто скільки платить за стоянку (гараж)?

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Andy, 27 тра 2007.

1. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4
    Не знаю, чи повторю таку тему, але цікаво по скільки зараз обходяться стоянки і не тільки у Львові.

2. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST
    Відповідь: Хто сікільки платить за стоянку?

90-93 грн на місяць.

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Стоянка 7 грн в добу (Київ), але я забив, бо в мене під хатою ночують машини по 50-70 тисяч, а я скірочку на стоянку ганяю. Тому вирішив паркуватися під хатою. У львові за гараж плачу 70 грн в місяць.

4. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15

4 грн за день але кажуть що з 1го червня буде по 5 грн за день а за сутку 5 буде 6 итого приблизно 120 в місяць.

5. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4

В мене стоянка 6 грн. за добу, або 125 грн. місяць. Але машину тримаю на роботі, так зручніше.

6. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Відповідь: Хто скільки платить за стоянку (гараж)?

на науковій знаю шо стоянка по 7 грн за добу на сихові і по 3 грн є.
    зразу біля мене є стоянка там 3-4 метровий забор на ніч охорона з калашами стає, звідам точно не вкрадуть, відповідинй контингент машин, рік тому було 200 грн на місяць

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Біля мене є дві стоянки по 11 грн за добу. І є кілька стоянок по 4-5 грн за ніч де треба забирати машину до 8 год ранку , це типу подвір"я при організаціях. Недавно нарешті домовився у військовому госпіталі за символічні гроші і могорич , що ставити і забирати можна в любий час. Взагалі халява виходить, радий шо слонь

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

В Сургуті в зимовий період теплий гараж коштує від 50 до 100 не наших долярів. Вілітку - дають безкоштовно кому треба:tongue: . Тут такі особливості. 90% машин живуть просто неба і ніхто не краде (мрія львівських крадіїв:tongue: )(по статистиці 50 авто в рік крадуть - дрібниця, коли на обліку в ДАІ близько 150тис). Наприклад мій Пасат третій рік живе під вікном, коли морози за 40 то ставлю в теплий бокс нашого підприємства щоб не замерз. Всі в кого немає можливості ставити в теплий гараж - мають автозапуск чи автопідігрів (у Львові, гадаю такого ні в кого нема:lol: ).
    Автозапуск - функція сигналки. Програмується, щоб машина вночі прогрівалась кожні 2 чи 3 год, або щоб прогрівалась наприклад при -25. Ось так цілими ночами біля будинку по черзі тарабанять автівки.
    Автопідігрів - в картері чи в блоці стоїть "кипятильник" на 220в і прогріває тосол до 90гр. чи масло всю ніч.
    П.С. Поняття платних стоянок - відсутнє, їх просто нема.

9. Шльома

Шльома Початківець

Mazda3 2.0

5 грн за добу в Аеропорту, або 130грн в місяць абонка.

10. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

Хм... Я теж в аеропорті, але 90 грн, щоправда там дві стоянки, я на тій що чуть далі від дороги )))

11. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4

В Сургуті в зимовий період...

А як у вас із дизелями, чи багато їх, чи важко їм там жити?

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Детально розказати не можу, але скажу те що знаю: Паливо - суперове зимове. КАМАЗи, УРАЛи, КРАЗи, МАЗи і т.п. спокійно їздять і в -50. Легкові дизелі теж їздять, в основному японські, кажуть вони без проблем до -45 їздять та заводяться при - 30 без підігріву. Німецькі дизелі (зокрема VW) не хвалять.

13. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver

В мене було 90 грн./міс.

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Тримаю машину під вікном (хоч маю гараж в 7 хв ходи від хати, використовую для ремонтів і складування всякого потрібу і непотрібу). За стоянку під вікном за 3 роки поплатився інструментами і зеркалом заднього виду (і ше всякими дрібницями, десь 120 у.е.), це коли не було сигналки, тепер мангуст з пейджером і імоб-м, датчик руху, сплю спокійніше (тьфух3). Ше номера в мене сперли, 800 грн попандосу, і номерів модних шкода (були ВС4144АВ).

15. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15

в мене теж крали номера напевно то було в малолеток хоббі.

16. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

90 грн в міс
    з цієї суми переплачую 10 грн на фляшку власнику місця на стоянці.

17. Шльома

Шльома Початківець

Mazda3 2.0

Я на тій що відразу біля дороги. Але направду я щодня не ставлю машину, деколи пропускаю :)

18. zoma

zoma Початківець

Skoda Fabia 1.4 2002

Стоянка: 5 грн доба, 120 грн міс/постійно(місця для мене вже нема). Кажуть що в нас в будинку буде паркінг 60-80 грн в місяць, але свого місця я там не маю. Паркомісце купити 7000 у.о. ((7000*5,05)/80)/12=36 років. Хто не здоадався - це я рахував скільки часу можна платити за паркінг. :)

19. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

В мене було хоббі таким малолєткам руки ламати, але цих, на жаль, не зловив.
    Саме цікаве: шоб отримати нові номера, треба написати заяву в РВ. Пішов, написав, мєнти кажуть, опа, десятий за тиждень в цьому районі. Я їм кажу, опа, так може, робіть шось, блін, а не дивуйтесь так сильно. Вони мені: в нас і так роботи вагон, а тут навіть справу нема по чому рухати, кароче но коментс...

20. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

В моєму районі (вул.Кн.Ольги) стоянка задобу коштує 7грн, місць взагалі немає, купити місце просто НЕ РЕАЛЬНО. Вони вже кажуть ставити машину за воротами стоянки, беруть 5грн, і дивляться за нею вночі. Спочатку там ставила я одна, потім більше і більше, а тепер хочеш за 7, хочеш за 5, отак!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)