Хлопаки, хто у нас на форумі є з Франека? Признавайтесі! )))) Якщо не помиляюся, то WANTED...Потрібна Ваша допомога. Така справа - треба мені заїхати зі Львова до Тисмениці через Франківськ, в якому я була тільки на об"їзній і поняття не маю де їхати. Приблизно кинула по гуглю, намалювало щось отаке Хто месний, порадьте чи нормально кинуло, щоб я там не петляла серед ночі по місту. Може є якась інша дорога...
Ось тобі кращий маршрут https://www.google.com.ua/maps/dir/...300657,24.7258946,14z/data=!4m2!4m1!5i1?hl=ru
Так, він там зараз живе і працює. А в мене Неподалік Франківська були родичі і вчився я у Франківську) Але, щоб глянути повністю по карті, то треба вдома бути, бачити в повний розмір. Переважно по навігатору правильно показує, яндекс карти тоже можна послухати, мене правда в Стрию під цеглу завели, прийшлось потім по логіці виїжджати)) Впринципі Вова тобі кинув правильний маршрут. Там чуть вище точки, звідки Вовин маршрут починається є Т подібне перехрестя, так от, будеш їхати по вулиці Галицькі, то головна і на перехресті далі продавжиш рух по Гальцькі на право, бо в тому скріні, що на першому фото воно чомусь боком веде, а не через нормальне велике перехрестя.
Хлопаки, дякуву за поради і допомогу! Як бачите я сі вернула вдало)))) Позичила собі навігатора, але до с... дупи він! Я без нього краще заїхала))по маршруту Vova $. Правда на зворотньому шляху провтикала той поворот і поперла майже в центер. Але ніц - виїхала... попри залізничний вокзал, правда трохи "по львівськи" але думаю франківці ми вибачать, напевно бачили що номера не месні і шофер тіряється)))) то не матюгали мене сильно Ясно, то Кіт тепер в Франеку. Була б без руля, то на пивас би заїхала точно... Пи.си. Наш автодор дуже любить чіткість - рівно зі знаком Івано-Франківська область кінчєєсі і дорога)))) Ну але то таке...Їхати можна