Хто у нас з Франківська?

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Elza, 21 сер 2015.

1. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Хлопаки, хто у нас на форумі є з Франека? Признавайтесі! )))) Якщо не помиляюся, то WANTED...Потрібна Ваша допомога. Така справа - треба мені заїхати зі Львова до Тисмениці через Франківськ, в якому я була тільки на об"їзній і поняття не маю де їхати. Приблизно кинула по гуглю, намалювало щось отаке upload_2015-8-21_9-41-29.png Хто месний, порадьте чи нормально кинуло, щоб я там не петляла серед ночі по місту. Може є якась інша дорога...

2. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    • Подобається Подобається x 1
  3. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    ні, він з Ходорва.

4. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Блін..точно:blush: А чому я думала з Франека...? гм...

5. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    звякни до КІТа він зараз там живе... він точно знає...

6. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Сашка тепер в Франеку? Я думала він в Калуші... Йой...щось я постійно не то думаву))))

7. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    ну я до нього дзвонив він казав що тепер там працює... може я в чомусь і помиляюся...

8. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Так, він там зараз живе і працює. А в мене Неподалік Франківська були родичі і вчився я у Франківську)
    Але, щоб глянути повністю по карті, то треба вдома бути, бачити в повний розмір.
    Переважно по навігатору правильно показує, яндекс карти тоже можна послухати, мене правда в Стрию під цеглу завели, прийшлось потім по логіці виїжджати))

Впринципі Вова тобі кинув правильний маршрут. Там чуть вище точки, звідки Вовин маршрут починається є Т подібне перехрестя, так от, будеш їхати по вулиці Галицькі, то головна і на перехресті далі продавжиш рух по Гальцькі на право, бо в тому скріні, що на першому фото воно чомусь боком веде, а не через нормальне велике перехрестя.

9. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Хлопаки, дякуву за поради і допомогу! :) Як бачите я сі вернула вдало)))) Позичила собі навігатора, але до с... дупи він! Я без нього краще заїхала))по маршруту Vova $. Правда на зворотньому шляху провтикала той поворот і поперла майже в центер. Але ніц - виїхала... попри залізничний вокзал, правда трохи "по львівськи" :blush: але думаю франківці ми вибачать, напевно бачили що номера не месні і шофер тіряється)))) то не матюгали мене сильноdiablo:
    Ясно, то Кіт тепер в Франеку. Була б без руля, то на пивас би заїхала точно... Пи.си. Наш автодор дуже любить чіткість - рівно зі знаком Івано-Франківська область кінчєєсі і дорога)))) Ну але то таке...Їхати можна

10. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    радий що допоміг

11. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Дякую :blush:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)