Вітаю Вас зі святом весни - 8 березня. Бажаємо Вам від щирого серця міцного здоров'я, нев'янучої молодості та багато взаємного кохання! Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваше серце, а Ви залишайтеся завжди такою ж неповторною якою Ви є зараз. Від усієї душі приєднуюсь до всіх вітань та поздоровлень, що Ви вже отримали, та ще раз бажаю здійснення усіх Ваших мрій. Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Приєднююсь до вищенаписаного, прийміть дорогі жінки, дівчата (вт.ч. ELZA, Чортопхай, та й тих кого не знаю), а також ті з ким пересікався один раз, і їм же подібних - ВІТАННЯ з 8 марецьом. Всього всім вам найкращого, здоров'я, любові, поваги, хай завжди усмішка сіяє на жіночих устах!
У цей святковий день бажаємо всім жінкам міцного здоровя, довічного щастя, шаленого кохання та постійного добробуту. І нехай виконуються найзавітніші мрії, адже бажання кожної жінки – закон, якому ми, чоловіки, з радістю коримося.
Вітаю вас із цим чудовим весняним святом - 8-го березня. Нехай ця весна принесе вам своїх крилах лише найкращі емоції, які, відповідно, залишать в вашій пам'яті тільки найкращі спогади! Бажаю вам неземного кохання, взаємності і ангельської краси) Зі святом!
Ой...дякуєм! навіть не забули про нас. Приємно Чортопхай, а то провітання для нас любимих :D Читати шість разів на день! Я такая Лапочка! Я такая Цаца! На меня, Красавицу Не налюбоваться! Я такая Умница! Я такая Краля! Вы такой Красавицы Сроду не видали! Я себя, любимую Холю и лелею! Ах, какие плечики!Ах, какая шея! Талия осиная,Бархатная кожа - С каждым днем красивее,С каждым днем моложе! Зубки, как жемчужинки - С каждым днем прочнее!Ножки - загляденье - С каждым днем стройнее! Волосы шикарные - Вам и не мечталось! На троих готовили - Мне одной досталось! Никого не слушаю, Коль стыдят и хают! ПОТОМУ ЧТО ЛУЧШАЯ! ПОТОМУ ЧТО ЗНАЮ.
А тепер давайте скажимо, що ми думаємо про це свято )))))))))))))))))))) Чорт, мене зараз забанять адміни за цей допис ))))))
Можу почати я. Якщо чесно, то ненавиджу це свято, так само, як і 23 Лютого. Ну 23 напевно більше, бо то москальське, а 8 то якби міжнародне, хоча його теж москаль ввів. Сподіваюсь цього року свідомі громадяни, аж так гучно його не святкували, все ж таки траур, як не як, невинні люди полягли. Але як нашим прекрасним дамам воно подобається, ну або просто навіть їм не проти на протязі дня чути від чоловіків всякі там компліменти, поезію, получати подарунки, квіти і стільки уваги, то чому б не зробити для них таку приємність?) Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Ну во - маєш тобі :P Спочатку привітали а тепер діляться враженнями... Ех.....ті мужчини....раз в рік і то не хочу потерпіти і через зуби сказати, що ми такі милі, добрі, ніжні створіннячка і потратити двайці гривень на тюльпан....Що за жизня такая.....
Ні ні, шановна наша Ельза. Я ж там вище написав, що попри неприязнь до свята, я ж зовсім не проти зробити таку приємність нашим прекрасним і любимим дамам) Як і більшість чоловіків) Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
якщо мені пам'ять не змінює, то це свято ввели США. Але, можу помилятися. Ну і на завершення, всіх хлопців і себе в тому числі вітаю з минувшим днем "8-Б".
В штатах хтось там, в європі вроді К. Цеткін, а в нас його москалі кляті ввели, ще за леніна, як не помиляюсь. Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Даруйте, що продовжив цю тему саркастично, але направду досить серйоно цікаво було почути як вважають на рахунок цього свята. Ми живемо в такий період, що змінюються політики, влада, цінності, скидаємо пам-ятники Леніна і також переосмислюємо деякі свята. Як на мене ненавидіти благородне свято 8 Березня із-за Кларки Цеткін думаю не правильно як на мене. Чув по Львову тенденцію, що це свято по переконаннях не святкують, а інші святкують. Особисто я люблю та поважаю жіночу половину людства, то ж по інерції вітав усіх дівчат та жінок.
Думаю шо нічого поганого не зроблю, якщо привітаю нашиш дівчат, жіночок зі святом. Ото ж бо наші дівчатка, терпіння вам великого нас таких-сяких, котрі "крім машин нічого в тому житті не бачать" (с)!
Ті жіночки і дівчата, які тут на форумі, теж майже такі самі. Ну само-собою, крім машин, вони бачать ще вас Дякуємо