З чого почати VW golf MK1 gti 1.6

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем nazar, 22 бер 2010.

1. nazar

nazar Новачок

VW GOLF MK1 16v
    Привіт всім маю машинку напевно мало кому відому VW golf 1 gti MK1
    мотор 1,6 8V 110 л.с
    карб solex 34 pict 5
    4 ступечита КПП

зараз мене найбільше цікавить так сказати тюнінг підкапотний двіжка
    незнаю з чого почати думав міняти колектор на гольфовський 2 під двохкамерний карб але незнаю чи підійде і який тоді карбіратор ставити вот і хочу щоб ви мені помогли хто брався за такі машини шо на то чудо ставити цікавить всьо починаючи від воздушного фільтра=) до вихлопної системи!

Останнє редагування: 22 бер 2010
  2. kym

kym Аксакал

a 100
    Яка причина підкапотного тюнінгу. Щось не працює чи хоббі

3. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1
    шось ти путаеш, ГТІ мотор шо 1.6 шо 1.8 на них вже стояв вприск палива, а не карб, та ще й який, якшо не зраджуе пам"ять, то такі карби на 1.1 , 1.3 моторах стояли(однокамерний)...

може в тебе від ГТІ написи тільки лишились ? а мотор вже стоїть інший ....

якщо в тебе дійсно стоїть 1.6, і хочеш ставити 2 карбюратора, то є такий колектор, навіть десь продавали, бачив на днях.Карби вереби теж можна знайти, але дійсно, чому тобі хочется таке робити ? мк1 ГТІ навіть на рідному стоковому моторі іду дуже і дуже круто!!!!

Останнє редагування: 23 бер 2010
  4. nazar

nazar Новачок

VW GOLF MK1 16v
    попередній господар машини казав шо нічого неміняли крім масла і фільтрів =) а от як точно взнати чи мотор ГТІ чи ні в паспорті пише шо 1,6 панель всьо від ГТІ навіть руль і сідушки від ГТІ , а вот за мотор сказати нічого неможу так як покащо мало знаю про цю машину а карбіратор стоіть однокамерний солекс я якшо чесно сам здивувався але попередній господа міг ше шось сам нахімічити хотя наврять! це скорше перша версія ГТІ 1 бо я десь читав що є 4 версії ГТІ з мотором 1,6 2 машини з однокамерним карб солекс і вебр якщо память непідводить і 2 версії з двокамерним карб солекс і ...:scratch_one-s_head:
    машина довго стояла довго це приблизно років з 10 і незаводилася я її притянув до себе потім я якось нашаманив тай він завівся проблема була в диво карбюраторі розібрав почистив і завелася дальше друга історія...

Робить на холостих непогано відрегулював проблема в тому що на холодну підкачав з 10-15 раз акселератором і завелася хотя в нормальних таких гольфах має хватати 3-5 раз нажаття педалі газу ну завелася прогрілясь робить непогано температура двіжка приблизно 40цельсія починаю їхати їде але недуже як на мотор 1,6 (компресія нормальна в сер.9,3) коли прогрівся начинаються чудеса глохне на ходу незаводиться чекати треба із 2хв. і качати педалью газа тоді є шанс що заведется але і то незнати як повезе якшо завівся то тяги нема на холостих глохне обороти більше 3500 ненабирає=(
    і шо це може бути бензо насос??? чи щось інакше? рву вже на собі волосся незнаю шо то за бліни тут такі
    зараз в планах міняти колектор ше незнаю на який а точніше від чого і ставити карб солекс 2камерний від жигуля 4 що скажете на це???

Знетерпінням чекаю відповідей =)

Останнє редагування: 23 бер 2010
  5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    для початку подивися код мотора (букви на блоку), тоді в інтернеті подивишся що то за мотор і на які машини його ставили. Я також маю підозру, що в тебе там ацкій колхоз під капотом бо на гті мав би бути вприск. GTI власне і означає Grand Tourismo Injection. Тобто тут варіантів кілька

1. викинули інжектор і мотор переробили під карб
    2. поміняли мотор з інжекторного на карбюраторний
    3. насправді від ГТІ тільки шильдик :)

ще ти можеш по VIN пробити комплектацію з якою твоя машина виїхала із заводу

6. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1
    ГТІ були 1.6 та 1.8, але вони були без карбюраторів, інжекторні мотори.
    Тошо він у тебе чудеса витворяє, то скоріше за все карбюратор, дивись там, прогладки і т.д.....
    чому колектор так хочешь міняти, нашо ?

7. nazar

nazar Новачок

VW GOLF MK1 16v
    може той попередній вланик точно поставив не той карбіратор на гольфа ГГгггг=))))

8. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1
    зроби фото підкапотного свого, бо чуйка така що там наколхожено огого :)

9. nazar

nazar Новачок

VW GOLF MK1 16v
    добре завтра пороблю фотки закину дякую за выдповіді=)

10. nazar

nazar Новачок

VW GOLF MK1 16v
    колектор тому що радили мені поставити на нього двокаменрний жигульовській карбюратор солекс від четвьоркі або 8 ну це радили а я хочу взнати думку багатьох=) покащо неспішуся

11. nazar

nazar Новачок

VW GOLF MK1 16v
  12. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1
    та ну карбюраторних так, я про ГТІ казав, що був 1.6 EG та 1.8 DX

13. FOX.msc

FOX.msc Початківець

VW Golf I 1.8 1979
    читай нижче
    "Автомобили 1976-1981 модельных годов с впрыском топлива"
    ось там і перераховані GTI :yes:

14. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    класна машина можу запропонувати варянт як його до оригіналу дешево довести чесно сам би на такі проїхався

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)