Вітаю одного із наших старожилів з днем народження! Щастя, здоров"я, достатку, великого і спражнього кохання і шоб твій залізний червоний кінь ;-) ніколи тебе не підводив Запрошую шановне паньство приєднуватися до вітання
Відповідь: З днем народження, містер САТ І я приєднююсь до всіх побажань Бажаю щоб по житті тобі завжди світило зелене світло!
Відповідь: З днем народження, містер САТ вітаю і бажаю, шоб всьо тобі так крутилось в тому житті як колеса твого гольфа
Відповідь: З днем народження, містер САТ Приєднуюсь. Хорошого тобі драйву на дорозі та в житті взагалом! Удачі. ;-)
Відповідь: З днем народження, містер САТ CAT, з Днем Народження!!!!! Здоров'я і всього всього всього!!!!!
Відповідь: З днем народження, містер САТ Шановний Імениннику, Форд Фан Клуб вітає тебе та приєднується до всіх побажань. Чекаємо на Турнірі по Більярду з пляжчиною "вогняної води". з надією на зміну авто з Фольца на Форд, як ми з тобою і домовлялися... Діамоно та ФФК.
Відповідь: З днем народження, містер САТ Дивіться, пригріли на свою голову, вже починає наших переманювати
Відповідь: З днем народження, містер САТ не переманювати! вони самі тікають :mrgreen: я ж зовсім не погана.. я біла і пухнаста....
Відповідь: З днем народження, містер САТ Хіба маленьким дівчаткам вже можна "вогняну водичку"? :mrgreen:
Відповідь: З днем народження, містер САТ я вже не така маленька дівчинка... окрім того.. чого не зробиш за здоровя САТа
Відповідь: З днем народження, містер САТ КЕТ розказуй правду ти власним бажанням збираєшся машину на форд миняти чи тебе там на тому більярді катували і залякали????
Відповідь: З днем народження, містер САТ так як нам було його катувати, якшо він був з Гуцулом.. та ще й з києм в руках?
Відповідь: З днем народження, містер САТ цього разу на більярд треба підтримку, бо можу сам і не врятувати САТа, їх там тепер буде багацько, тому всі на більярд, за САТа