Відповідь: Пропозиція Поступила пропозиція урізноманітнити з*їзд 15 го червня. Правда від Пола мар*яна. Мар*ян має мангал я шомпурі... далі ви розумієте :mrgreen: :mrgreen: ...так вот, купуємо мнєсо на з*їзд, літо на дворі і темніє не скоро, в кінці траси є тупік (хоча сміття є багато, але то таке), збираємося на початку траси а потім за годинку валимо в кінець траси смажити шашлич. Шашличок, цибулька, водичка, помідорчики. огірочки і далі по списку... Як Вам така пропозишн для початку? Якщо будете не проти. то тре буде скласти кошторис кіко нас буде і хто буде робив (закупи). Прошу не лаяти мене, але я справді не зможу організувати з причини специфіки зайнятості на роботі (працюю кожного дня до 20-21 год ) П.С. може хоч якось урізноманітнемо наші збори, мож люд потягнеться....
Відповідь: Обговорення з"їздів Доручити треба САТу , він минулого року купив на з"їзд мясо і замутив прикольний шашлик
Відповідь: З"їзд під шашличок було гарно написано у відповідній темі :| спочатку список хто приїде треба, потім легко можна визначити суму на одного і перемножити на усіх.
Відповідь: З"їзд під шашличок цілком погоджуюсь, а хто буде рахувати кількість людей?? )) п.с. я просто запропонував^^
Відповідь: З"їзд під шашличок я пропоную почати з того шо то робити не десь в кінці траси а на нормальній природі, або на базі як минулого разу. шашлик не проблема, всьо зробиться, головне мясо купити... такшо давайте краще на наступному зїзді вирішим куда їдем і коли!
Відповідь: З"їзд під шашличок ну старий, тепер подивися! Це вже окремий проект на який приїде в 4 рази менше людей ніж буде на з*їзді, знову буте тягло з родиною, жінками, іншими планами і сім*єю. Окремий проект не відкидається, це був проект для урізноманітнення формату самого з*їзду, тільки для того що ми збираємося на трасі, ходимо від машини до машини і іноді драгаємося один з одним.
Відповідь: З"їзд під шашличок На мою думку, тре таки рвати на природу! і хай облизуються ті які від "нє" куються! 2 Кіндер- Сам подумай, тобі хочеться сидіти десь біля сміття??? Чи на природі? В лісі? з хорошою компанією, ну і звісно з шашличком (жаль нема смайла, що облизується...) Па любому тре їхати на природу! Я за!!! Зібратись мона як завжди, а через годинку чухнути...
Відповідь: З"їзд під шашличок В 20 годині тільки чухнути на природу? Пізнувато. Я думаю, що варіант Кіндера більш прийнятний, єдине що може не в сам кінець де смітник, якось в сторонку, там же стежки і доріжки якісь в сторони від траси відходять. Пудово є нормальне місце подалі від смітника
Відповідь: З"їзд під шашличок Підтримую! Там є стежки, чи там мона їхати машиною? Доречі, у моєї мами, в машині, також є мангал і шампури, звісно...
Відповідь: З"їзд під шашличок На тому який запропунує адмін, він тут головний і сперичатись не будемо...
Відповідь: З"їзд під шашличок Адмін ще взагалі не знає чи буде на з"їзді бо планує в пятницю готувати машину до далекої поїздки на моря. Як складеться з часом, він ще не знає
Відповідь: З"їзд під шашличок А прикільно- скраю траси. Так по-автомобільному душевно. Ідея - файна. Додавайте мене до списку p.s.Можливо, влаштуємо прибирання того місця, і, якесь, подальше мінімальне облаштування ?