Всіх учасників VW-клубу вітаю з наступаючим 2007 роком. Нехай наступний рік принесе набагато більше приємних моментів ніж рік який закінчується. І нехай ваші залізні коні з емблемами VW, бігають ще краще ніж бігали, і щоб відпочивати над ямами їм хотілось ще менше. З наступаючим Новим Роком !!!!!!!!!! Гарних свят!!!!!!!!!! Смачних закусок!!!!!!!!
Відповідь: З Новим Роком !!!!! Ріспект, тобі о великий Duke! Нема шо навіть добавити! Всіх з Новим Роком!
Відповідь: З Новим Роком !!!!! Я теж привітаю всіх клубчан! Бажаю всім росту в кар'єрі, прибутках, вдачі! Творчих злетів!
Всіх учасників VW-клубу Вітаю з наступаючим 2011 роком. Прийміть мої вінчуванки малі та великі! Би ви були сего року здорові як цвєхи Би вас біда обмінала і жаба не тисла Міліція не спиняла і теща не гризла Би ви нічим не журились та добре ся мали Би ви такі файні були гейби цицьку ссали Би вас дощі не мочили, лиш сонечко гріло Та ще й би вас сотку років наліво кортіло. Лети, лети віншуванко, стелися по полю Вам бажаю в Новім році щасливої долі. Коли проб’є дванадцята година, І старий рік зустрінеться з Новим, Хай пощастить і Вам, і всій родині, Ми зичимо, щоб посміхнулись Ви! Хай казку принесе на крилах вечір, І казка щоб затрималась на вік, І під ялинку щоб чарівні речі Приніс Вам щедрий дядько Новий Рік! Хай почнеться міцним кроком До нових життя висот ... Прибутками на рахунку в банку Щоб вистачало і на бізнес, і на рекламку. Принесе в ділах він згоду Всьому нашому народу, В особистому житті – багато щастя Хай задумане – все вдасться. І продовжить на багато літ Запалене в душах світло Надії, любові й добра Що принесе в кожну оселю багато тепла.
З новим роком браття милі В новім щасті, в новій силі Радісно вітаю вас І бажаю щоб в здоров’ї В мирі, з братньою любов’ю Відтепер ішов наш час І бажаю, щоб трудяще Та життя вам якнайкраще Без біди минуло всім Щоб думками ми міцніли Багатіли, не бідніли, Щоб веселий був наш клуб І бажаю щоб ми згідно Свідомо, сміло і свобідно Йшли до спільної мети В своїй хаті жить по-свому, Не коритися нікому, Лад найкращий завести Щирій праці Бог поможе Дай вам Боже все що гоже.
███_██________██_████ _██_██_██______██_█__███ ██___█__█_____██_█____██ █_____█__█___██_█_____██ ███___█__██__█__█____██ __██___█__█__█__██__██ ___██__█__█████__█_██ ___██___________███ _____██__________██ _____██___________██ ____██____________████████ ____██_██________██_████_███████ ____██_███_______███__██_______███ ___██_███___________█____________███ ___██_______________██_____________██ ___██________________█______________██ ___███_____█████___██________________██ __██__███___███___██__________█_______█_███ __██_____█___█___█_________███________█_█_██ ___██______█████__________█___________███__█ ___██____█___________█___██_____________█_██ ____██____█_________█___██______________█__██ ______██__██________█___█______________██__██ _______█████________█___█______________█__███ _______█__██_______██___███____________████ _____███_████______█____█_________██████ ____██___█__█____███___█_____███████ _____█████__██████_____████████ ___███████________█████___________██__________██ __███__████_____███___███_______████________████ _████___████___███_____███___███████_____███████ _████___████__████_____████_____████________████ __██____████__████_____████_____████________████ _______████___████_____████_____████________████ ____████______████_____████_____████________████ ___███________████_____████_____████________████ __██████████___███_____███______████________████ _███████████____███___███_______████________████ _███████████______█████______█████████____█████████ _________█████████____█████_______█████████ __________████__██__████_████______█__████ __________████___█__███___███______█__████ __________████___█_████___████_____█__████ __________████_____████___████_____█__████ __________████_____████___████____█___████ __________████_____████___████____█___████ __________████______███___███____█____████ __________████______████_████____█____████ _________██████_______█████____████████████ _______________________________███______███ _______________________________██________██ С наступающим !!!
ЗДІЙСНЕННЯ ВСІХ ЗАПОВІТНИХ МРІЙ !!!!! P.s. Не змішуйте горілки з шампанським ))) Всім міцного здоров"я!!!
Прийміть мої найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що у новому році Ви відчує турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань.
Хай Новий рік добробут Ваш покращить, Щоб гроші в Вас були і втілювались мрії. Хай все в родині буде якнайкраще, Здійсняться сподівання і надії. Енергії, здоров’я Вам міцного, Щоб свято за столом й в душі було, А ми ще обіцяємо до цього Вам забезпечить затишок й тепло.
Хай всім щастить в Новому 2011році,всім міцного здоров"я,і здійснення мрій П.С. єго, як голова розкалюється:wacko1:
Пізно)))))))))) ВСІХ З НОВИМ РОКОМ пропоную зібратись на клубний опохмел))))))))) запрошуються всі перепели
Всіх вітаю з Новим роком!!!!!!!!! Всього Вам найкращого в 2011, щастя, успіху, любові і тільки приємних змін! УРА ТАВАРІЩІ!!!!!!!!!)))