За скільки вивітрються алкоголь ???

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем petro_fm, 18 лют 2010.

1. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    Вчора трохи випив, сьогодні гай, розвели як малу дитину :morning1:
    Та от виникло закономірне питання, ніхто не незнаю отаке
    наприклад:
    випив 100гр - зранку можна їхати
    200 гр - в обід
    500гр - краще не їхати
    Бо дуже часто буває що ввечері п'єш, а зранку мусиш їхати.

2. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    В кожної людини по різному, все залежить: в першу чергу від ваги, потім від обміну речовин в організмі, потім шо пили, чим закусували і т.д.
    Але коли приняти грам 500, то ліпше зранку не їхати:), 200 - читати вище, а 100 - точно можна їхати!

• Подобається Подобається x 1
  3. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    моя вага 90кг, п'ю з розрахунком 50гр/2години
    тобто: випив 50гр - 2 години за кермо не сідаю, випив 100гр - 4 години за кермо не сідаю і т.д. Такий розрахунок мене ще ніколи не підводив.

• Подобається Подобається x 2
  4. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Точно! Вага-86кг. Тільки в мене 100гр - 3 год. З вечора 18.00-20.00 - 250гр,вечеря, сон (може трохи сексу), а зранку в 8.00 спокійно за кермо.

5. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Колись надибав наступне:
    Горілка - 50мл - до 1,5год
    - 100мл - 3-3,5год
    - 250мл - 8-9год
    - 500мл - 15-18год
    Коньяк - 100мл - 3,5-4год
    Шампанське - 100мл - 1год
    Суміш коньяку і шампанського - 100-150мл - 4-4,5год
    Портвейн - 400мл - 4,5-5год
    Пиво 6% - 500мл - 20-45хв

6. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    ну це, мабуть, з розрахунком на масу тіла 80-90кг з нормальним обміном речовин + під нормальну закуску.

7. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Напевне))))))))))

8. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    і без шліфовки ПИВОМ:drinks:

9. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Правильна арифметика
    лише додам для розрахунків, що 50грн=0,5пива=200гр сухого вина
    якщо вага людини 70 кг то 50гр мона їхати ч-з 3 год і т.д.

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Розкажи детальніше, як розвели? У мене була схожа історія, ввечері випив, грам 200, їхав на другий день десь в 12 годині, зупинили, понюхали. Я з перестраху не знав як себе поводити і не чув про таку табличку як тут наводять, то й розвівся на протокол, відмову від експертизи і потім довелося в суді рішати щоб права не відібрали. Відбувся максимальним на ті часи штрафом 320 грн здається + на лапу.

В жодному разі не можна відмовлятися від експертизи. Якщо впевнений в собі, то їдь на експертизу.

До речі, у звязку із наведеними вище даними, ще питання - чи може бути запашок перегару, але в той же час експертиза покаже, що тверезий?

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Таке не можливо!
    Хоча в нашій країні все можливо :)

12. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Експертиза показує рівень алкоголю в крові.
    І таке може бути - перегар є - а в крові допустима норма алкоголю. Тому що від тебе чути не спиртним, а перегаром - це трохи різні речі. перегар - це запах, який утворюється в результаті розпаду алкоголю, продуктів, токсинів. Тому випий ввечері 50 грам горілки і не закушуй - на ранок будеш мати перегар у роті, хоча по таблицям - тих 50 грам вже давно вивітрилось.

Іноді буває, що у роті зранку відчувається не перегар, а водка. - ото вже 100-пудово запалять))) ( ну це при умові бухання до Бєлочки)

п.с між іншим перегар, подібний до алкогольного може утворюватись і без вживання спиртного. Коли в людини порушенні обмінні процеси - відповідно можуть відбуватись процеси бродіння, в яких беруть участь і білки, що розпадаються.

Останнє редагування: 19 лют 2010
  13. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Якщо впевнений в своїй тверезості рекомендую ні в які там приборчики мєнтів не дихати, так як вони в більшості випадків мають здатність навіть після 100г мінералки показати алкогольний токсикоз у водія несумісний з життям, а зразу на медичну експертизу. При такій постановці питання гайці як правило відпускають (перевірено на собі неодноразово), так як не факт що експертиза буде на їхню користь, втрачений на вас час вони могли б ефективніше використати на дорозі.

14. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    От можна подивитися по цій табличці
    Або детальніше описано в цій статті http://izvestia.com.ua/?/articles/2009/11/08/193439-12 , за скільки часу і з якого організму вивітрюються пари різних алкогольних напоїв.

• Подобається Подобається x 1
  15. petro_fm

petro_fm Active Member

Розказую як розвели:
    Зупинили - запах вчули - ну і давай грузити (грузили гірше гопніків) ти ж такий сякий їздиш пяний, капець тобі права заберем на 3 роки. я мав 500грн в кишені, але то їм було мало, хотіли не менше половини від штрафу - 1,5 тис, я кажу їдем додом, візьму грн.
    З дому подзвонив до кума (в мене моб.телефон сів) , кум працює в суді (там де я прописаний), пояснив ситуацію, кум каже - не сци їдь на експертизу, якшо щось буде то зроблю тобі громадські роботи.
    так от прихожу я до них - кажу - їдем на експертизу - від такого розкладу вони трохи мягко кажучи, того, рознервувались, називали мене негарними словами, потім кажуть "давай, шо давав" я кажу - то я раніше стільки давав, зараз даю 200грн. От на тому й розійшлись.

• Подобається Подобається x 2
  16. bodia

bodia Active Member

VW passat 1.8мi(ABS) 1993
    нормально ти їх але 200 грн шкода.

17. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    оооййййй, ржунимогу)))))) Зачьотно Ти їх розвів :yahoo:

18. petro_fm

petro_fm Active Member

Вчора, ввечері, після шашличку (випив) (возила жінка, я тільки великі калюжі в лісі проїжджав), порозвозили всіх додому, приїхали до себе, вже було десь 00.30 .
    Малий в машині заснув, жінка його понесла в хату, ну а я думаю, чого буду стояти, завезу машину на стоянку (пяний).
    Зупиняють мене ТІ Ж САМІ дядькі ГАЙ, ну і на цей раз вже по повній програмі оформили :bomb:
    з того часу коли з запахом зловили горілки не пив до вчора :yes:

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    шо це значить? Взяли багато бабла? Повезли на експертизу і накатали "п'яну" постанову? Забрали права?

20. petro_fm

petro_fm Active Member

експертиза, поставнова ,штрафмайданчик.
    минулого разу ми з ними розійшлись не дуже гарно :D бабла не пропонував.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)