Народ, тре на вихідних попасти в Тернопіль(точніше в село 30 км від Тернополя), знайшов там в продажі непоганий Скіроко мк1 , хочу глянути, якщо добрий забрати. Моя ще на фарбуванні, може хтось їде туди на вихідних або має вільний час і настрій прокататись(тоді бенза і пиво мої)) )
Так, бачив. На фотках справді добра і ціна приваблива. Міг би махнути, але 100% ще не можу сказати. П.Си. Класно було б якщо б в клубі з'явився ще один сірко.
Якщо будеш таки брати то моя тобі порада - зверни також увагу на ДОКИ (чи все нормально, чи не двойнік якийсь і тому подібне :ireful::)!!!! Будь уважний, не повторюй чужих помилок!!!! (((( Я б із задоволення прокатнувся але і часу не має тому що збираюсь авто ставити на облік ну і географія не дозволяє з Чернівців далекувато трошки ))))))) :D
Машину взяв би з задоволенням, теж звернув увагу що доки треба перевірити, найкращий спосіб поїхати з власником і зняти при ньому з одліку, в нього генеральне доручення зараз. Супер !!!
Уважно треба дивитися чи не переварений правий стакан, адже ВІН на ньму як сімейства ВАЗ 2108. Я по телефону говорив з валсником. каже що машина була в руках його дядька 16 років, тепер в нього - 3 роки.
Не начинай востанавливать пока не убедишься что с доками все ОК , АКПП бред для этой машины , незнаю как можно на Сирке ездить на автомате .
Хлопаки за звичай в сірку може бути і спортавтомат. Мені один хлопака з тюнінг клубу розказував що була у нього сіромаха-автомат яка другу включала чуть не на відсічці. З таким автоматом ця "дружина" обставить вас, ручних, в дві секунди.
Если бы купил МК 1 то жена ездила бы только рядом и то редко ))) Насчет автомата незнаю......может лет чрез 30 :D
Їздили з Мартіні дивитись то Скіроко, висновок "пристреліть його щоб не мучився" , машина годиться хіба що під доки. Реально вся гнила, наскрізна корозія по всій машині, тріщини по кузові, не заводить, карб від ВАЗа, салон в плісняві і мокрий, проводка мокра. Чи ті фотки на сайті фотошопили, чи вони так гарно вийшли хз... Потім викладу фотки деяких місць.