Заборонити!

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Бейліс, 7 бер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.
    Заборонити вільний продаж клубних карток! це лівак! підуть якісь пі....си які немають ніякого відношеня до нашого клубу, і будуть ходити і вийо шо вони в клубі!

Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!Заборонити!
    :twisted: :evil: :twisted:

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: Заборонити!

Зовсім не лівак.
    У будь-якому випадку, щоб повноцінно користуватися дисконтною програмою, власникові карти треба буде як мінімум ходити на наш сайт, а якшо він не інтернетизований, то приїжджати на з"їзди. Оскільки інакше він навіть не буде знати, де саме та карточка діє...

3. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver

А я згоден з Петром. Через таке швидко можуть н.п. якісь придурки опозорити наш клуб. Ну не знаю. Я принаймі такого не чув, щоб десь продавали членські квитки якогось клубу. Це получається що декому н.п. треба заробити повагу, бути на зїздах, спілкуватися з одноклубниками в живу і на сайті, а хтось собі купить клубну картку і вже буде членом клубу ну скажімо за 50 р. Тоді краще випустити окремо дисконтні картки просто які будуть давати знижку їх власникові (і бажано трохи меншу ніж в нас), ане робити його автоматично повноцінним членом нашого клубу. Я так думаю!

4. Duke

Duke Active Member

Renault Scenic RX4

Підтримую заборону вільного продажу карток.

5. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

А я зразу був проти:twisted: от хай людина спочатку зайде до нас на форум отримає зо 100 дописів, приїде на зїзд а тоді там же і на зїзді придбає картку, томущо картка то не просто дисконтні знижки ай картка члена ЛВК а получиться що пів львова члени клубу тай подумайте логічно Петра його деректор задушить коли всі почнуть ходити з картами і тоді в нього пропаде заробіток:lol:

6. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Да пацики і я підтримую Петра ! ! !
    або принаймі як шо вільний продаж тоді ціна має бути збільшена в разів 10. !!!

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Може я чогось не розумію, але я думав, що магазини дають знижку саме в надії на те, що до них повалить більше клієнтів. Нє?

8. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

Так дійсно мабуть ти правий:-D Але на рахунок щоб кожен міг купити картку на мою думку це неправильно, хібащо як казав Травел в пару раз дорожче і тоді появляться гроші в фонд клубу, наприклад я купляю картку нетак за знижки як просто бути довольним шо я в ЛВК а більшість ти шо будуть її купляти на фанарь тільки через знижки!!!

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Заборона вільного продажу приймаэться, але при одній умові - кожен продасть по 10 карток

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Не доганяю, яка різниця, чи людина купить карту в магазині, чи попреться за нею на з"їзд? Той хто купив в магазині, може зацікавитись клубом і стати в подальшому його активним учасником, а інший може приїхати на з"їзд один раз тільки заради тої картки , купити і надалі на клуб забити.

То все від людей залежить, а не від того, яким способом розповсюджувати карту

11. Avsel

Avsel Місцевий

Ага, навіть якщо в нього таврія чи опель кадет:-(
    Мені здається що таких людей які після придбання картки стануть активними учасниками клубу буде десь 5 % від усіх придбаних карток. А то пів Львова будуть членами ВВ-клубу, яким насправді навіть невідомо буде про сам клуб хоть шось. А твердження про те що собі треба буде хочаб зайти на сайт щоб дізнатись про знижки і де їх дають - безпідставне. Н.п. якись собі Вася купив картку бо на сайті один раз прочитав, а потім сказав свому однокласнику чи співробітнику Петі де і за скільки купити, і пішло-поїхало. Короче будуть членами нашого клубу люди які навіть про нього нічого знати не будуть.
    Короче, як я вже писав, я КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ. ЯКЩО ВЖЕ Й ЗАЙМАТИСЯ ПРОДАЖЕМ КАРТОК ЗІ ЗНИЖКОЮ, ТО ЗРОБИТИ ТАКІ ДЖИСКОНТНІ КАРТКИ СПЕЦІАЛЬНО (І З ТРОХИ МЕНШОЮ ЗНИЖКОЮ), Н.П. З НАПИСОМ НЕ ЧЛЕН КЛУБУ, А ЩОСЬ ТИПУ "ГІСТЬ КЛУБУ" ЧИ ІНША ЯКАСЬ НАЗВА. а ВЖЕ ЩОБ ВІД ТОЇ КАРТКИ ПЕРЕЙТИ НА ЧЛЕНСЬКУ, ЯК ПИСАВ ПІОНЕР, ТРЕБЕ ЩОБ ЛЮДИНА ПРИЇЖДЖАЛА НА ЗЇЗДИ, НАПИСАЛА ПЕВНУ КІЛЬКІСТЬ "КОРИСНИХ" ПОСТІВ. І Т.П.
    А ЯКЩО СТОЇТЬ ПИТАННЯ В ФІНАНСОВИХ ПРОБЛЕМАХ, ТО Я КРАЩЕ КОЖНОГО МІСЯЦЯ ПЛАТИТИМУ ЧЛЕНСЬКІ ВНЕСКИ І ГОРДИТИМУСЬ НАШИМ КЛУБОМ, НІЖ ЗНАТИ ЩО Є БАГАТО ЛЮДЕЙ ЯКІ МАЮТЬ ЧЛЕНСЬКІ КАРТКИ (ЩО МАБУТЬ ОЗНАЧАЄ Є ЧЛЕНАМИ КЛУБУ), А ПРО САМ КЛУБ НІЧОГО НЕ ЗНАЮТЬ, АБО ЩЕ ГІРШЕ, ЯКИМОСЬ ЧИНОМ ПОЗОРЯТЬ ЙОГО.

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Ти впевнений, що людина, яка приїхала один раз на з"їзд і купила картку, буде приїжджати надалі, ходити на форум, і не буде позорити клуб?

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

І для чого власнику Таврії чи Опеля запчастини на Фольцваген?

14. Avsel

Avsel Місцевий

НІ, АЛЕ ЙМОВІРНІСТЬ ЯК НА МЕНЕ ДУЖЕ ЗМЕНШУЄТЬСЯ. Крім того, ну заробимо на картказ певну суму, але ж їх безперервно купляти не будуть. А потім що. І чому членство в клубі згідно тихже карток має надавати лише права на знижку і т.д. - а обовязки. Короче як на то пішло, то хай людина яка буде мати членську картку сплачує і щомісячний взнос як член клубу. Отоді я згідний.

15. Avsel

Avsel Місцевий

Якщо тільки на ВВ, то перше речення з того допису попереднього беру назад.

16. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Я не буду коментувати цієї теми, бо Мартіні знову скаже що в мене клімакс...

17. Avsel

Avsel Місцевий

Так усіх решту теж Твоя думка цікавить!!! Ану висказуйся, найактивніший член клубу :smile: !

18. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

якщо ми будем продавати картки то ніякого конкретного клубу небуде!
    Нас вже трохи є - і ми є клуб!

я так розумію що за картки заплатили немалі гроші, і треба скинутись всім і віддати гроші за картки!

• Подобається Подобається x 1
  19. Avsel

Avsel Місцевий

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Так, декілька карток в порядку експерименту були одразу віддані в один із магазинів, з яким домовилися про знижку. Хто особливо вболіває за те, щоб вони не дісталися чужим, може поїхати туди і викупити :)

До речі, із продавцем є домовленість, якщо хтось бере картку, то він записуватиме її номер, прізвище і контактний телефон того, хто купує. Тож ми знатимемо, хто володіє картками і при потребі зможемо із ним звязатися.

Взагалі, ми збираємося вести облік виданих карток - кому і який номер. У разі чогось, якщо людина виявиться недостойною бути учасником клубу, або зловживатиме карткою, то можна буде оголосити конкретну картку недійсною, надавши цю інформацію нашим партнерам, і вони, звіривши номер, не будуть її обслуговувати.

Картка діятиме разом із документом, що засвідчує особу (права чи паспорт).

Коли купуєте щось у партнера, продавець записує прізвище і номер картки. І якщо наступного разу з тою самою карткою прийде інша людина , то знижку не отримає, а ми можемо прийняти рішення про "погашення" даної картки.

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)