Якесь бидло забрав в мого сина(12 років) велосипед Ардіс 777 страйкер в парку на Личаківській. Може хто буде бачити, телефонуйте:80677145808 Ростик. Гарно віддячу! Таких ровериків було виготовлено всього 1000штук! У Львові бачив таких тільки-2. Фото долучу
ГИ-ГИ-ГИ, чи вони її приймуть.РОС, як найдеш того гандона, маякни,допоможу тобі йому віддячитись, сам колись мав подібне, не знайшов, тому твому віддячу за двох.
Отакий велосипед, тільки сіре сідло і переключення швидкостей-півавтомати. Є ще задій болотник і спідометр
Так він що просто ВІДІБРАВ в твого малого, чи велосипед десь стояв а біля нього нікого не було? Просто цікаво..
Бідолаха малюк. Але я щось собі думаю що він знайдеться. І думаю тепер більшість одноклубників будуть звертати увагу на такі велосипеди.
RОS, думаю ти бачив, але на всяк випадок. В газеті ВВ є одне оголошення, про Ардіс, 21 передача, сіро-чорний, непоганий стан, непробивні колеса. Може то твій? Подивися
мені до Львова 150 км. і з цієї відстані не видно хто на чому їздить, але: - це що написана заява - добре, бо коли ти йому, коли знайдеш, виб*єш зуби і переламає хребта в місці виходу нерва на пісюна і яєчка, то в тебе буде отмазка і причина - типу самозахист, захист приватного майна. - мєнти твого вєліка шукати не будуть. Займись цим питанням сам. в першу чергу знайди більш-менш нормального міліціонера і домовся, щоб допоміг скласти фоторобот злочинця. це робиться, просто вони не хочуть. велік може бути вже х-зна де. а чувак полюбас місцевий. -якщо зробиш фоторобот - постарайся роздати якомога більше людям того району і знайомим. пройдись з кимось по вулицям, районам, дворикам. але не налітай!!!!!!! краще вистежити. взнати хто і що це за тіпочєк, а коли будеш впевнений - то мочи гада.
Маю програму "Фоторобот", не знаю чи то та програма по якій складають ті фотороботи в дільницях. Там портрет чорно-білий, я про свою програму, якщо є бажання скину свій номер в ПП.
А по темі, то таких роверів багато, і таких роверів багато стоїть на базарах. Звичайний китайський ровер, хоча звісно і такого шкода... Бачив подібний в парку костюшка, там часто приїжжають поскакати на горбиках і біля франка подивитися на крутих пациків! Там варто шукати. Ше район княгині Ольги там є парк з дьортами, і на любінській по дорозі аеропорта, там так само! Кажу вам як колишній велосипедист екстримал, нажаль отримав травму хребта серйозну і медики заборонили... маю зміщення хребців. Так от народ там катається можна шукати! Хоча можливо "власник" цього ровера просто їздить вулицями. Бум бдіть!
Не китайський, а вітчизняний по ліцензії (м. Київ) Непогана ідея Вчора подзвонив, знайшли якогось пацюка, нетой,.