Задние дисковые тормоза.

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Rem1964, 11 гру 2016.

1. Rem1964

Rem1964 Active Member

VW JETTA 1990 года,двигатель 1,8 GU,механика
    Привет всем.Кто что посоветует дельное по поводу смены задних барабанных на дисковые тормоза.Предлагают комплект суппортов ,но без ступиц,от пассата Б4,предположительно, по очень хорошей цене.Кто сталкивался с таким вопросом,выслушаю все дельные советы.

Вкладення:

2. Yrasuk

Yrasuk Active Member

Volkswagen Passat B4
    Цафви купити в мене.

3. Rem1964

Rem1964 Active Member

Скільки коштує,на чотири болта?Є різниця бо я не знаю під який розмір диска тормозного йдуть ці суппорти.

4. Rem1964

Rem1964 Active Member

Якщо е можна фото.

5. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    можу запропунувати комплект, для переходу на дискові, якщо цікавить то є і задня балка з стабом

6. Rem1964

Rem1964 Active Member

Балка не треба є,а от все інше цікаво,яка ціна і бажано фото.

7. wvB2

wvB2 Початківець

vwB2 1985р 1,6TD SB
    Проблеми з встановленням дискових гальм не буде, я на свому В2 ставив на рідній балці, різниця тільки що ступиця на В2 кріпиться на 4-ох болтах а на В3,В4 на 6-тьох болтах. Проблема буде тільки з перероблянням ручника. Потрібно компонувати частину комплектуючих з В2 а решту з В3.
    А коли тріснула в мене рідна балка, тоді я переробив балку з В4 з торсіоном і знову поставив дискові гальма, тільки до ваших супортів треба скоби і ще одне, є принаймі два типи виконання супортів, вони відрізняються конструктивністю і різним кріпленням троса ручника а отже розташуванням. Це все треба добре продумати, бо потім буде проблематично з ручником, і ще одне, на супортах повинні бути відтяжні пружини, окрім того що вони є в середині повинні бути по боках. В каталогу вони є а в комплектності практично ніколи, що вони дають,- набагато меньше зношуються гальмівні колодки, бо вони відтягують трос ручника.

• Подобається Подобається x 1
  8. Rem1964

Rem1964 Active Member

Дякую за информацию,Я вже замовив комплект в Михайла Green,в понеділок мають бути в мене вже, буду ставити.

9. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    яка ціна ?

10. Rem1964

Rem1964 Active Member

Повний комплект 2700, відразу все що треба є, тільки без шлангів, але й шланги вже купив.

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)