В моторі заднього двірника, в проводці на згині кришки багажника, в підрульовому перемикачі, в реле. Нема за що.
У мене проблема була в проводці на згині кришки багажника. То є хворе місце. Ще поганий контакт в підрульовому вимикачі(як правило, якщо авто в роках)
Трішки підніму тему. все це перевірив, всьо ок. Моторчик напряму працює, від фішки ні. Сам моторчик, повністю був розібраний, почищений і змащений. Ефекту 0. що ще може бути?
Тобто перевірили всю цепочку. Сказали - несправний моторчик, поїхав на шрот, купив інший, який при мені працював (підключали напряму) приїхав, підключив до фішки - те саме.
Значить погано перевірили весь ланцюг проводки. Якщо на пряму працює значить проблема в проводці або підрульовому перемикачі.
перевіряв електрик.. може хтось дати координати нормального електрика? заїду до іншого, може попередній щось пропустив хоча малоймовірно, перевіряв не один раз, ібо я моторчик привозив інший
У тебе Задня щітка вмикається тільки з увімкненням омивателя скла? Трьох контактна фішка на моторі задньої щітки?
не лише. є окреме положення підрульового чотирьох контактна. Проблема здається вирішена, щось там з самою платою в моторчику. Брат щось підпаював. Завтра поїду - уточню і відпишусь
Проблема була з платою, підпаяли, все працює. Але замітив ще одну проблему, форсунка, що пшикає на скло рухається одночасно з двірником. А це суттєва проблема, означає, що окислилась латунна трубка всередині механізму і моторчик заливатиме водою, як і замок. Мабуть в попереднього власника це і сталось. Суть проблеми http://passat-b5.ru/showthread.php?t=163154 Нині розібрав, але проблема, хто знає, як правильно витягнути ту латунну трубку, щоб не поламати ту пластмасову піпісявку зверху?
Була така ж сама проблема на б5 універсал, від втулки нічого майже не залишилось, накінечник - виймається, я вставляв підходящу пластикову трубку, а накінечник акуратно приклеїв і все запрацювало і більше мене не хвилювало.
якщо я не помиляюсь, то в мене він був просто вставлений... але точно не пам'ятаю, я це робив 4 роки тому...