Загубив один ковпак з авто. Ці б/у ковпаки з Опеля, оригінальні. Може хто такого має, занедорого візьму
Якщо маєш багато часу, то можеш пошукати попри дорогу, я так робив коли загубив свій. коли зійшов сніг пішов шукати у приблизно те місце де згубив... Знайшов 8штук... А мого нема. Через деякий час пішов ще раз... Знайшов 6 штук... А мого знову немає. Так що можеш пошукати попри дорогу де великі ями в канавах, може і повезе.
А я загубила спочатку всі 4 свої з Тойотки, а потім 4 оригінальних півковпаки з VW. То, може, серед тих 14-и, що Ти знайшов, десь є і мої???
Якби знав де впадеш, то постелив би. Я ще не на пенсії, тому часу завжди бракує, робота. Шукати в кюветах небуду!!! В пошуках такого ковпака!!!!
Не, там таких небуло. 2шт з рено (оригінальні), 2шт мітсубісі, 3шт зізних з ауді, а решта якісь там ... Вже не памятаю.
В мене сталась аналогічна ситуація - загубив ковпак R15 оригінальний VW , сніг вже зійшов, а ковпака таки не знайшов (((, тому може в когось завалявся, я б купив (оригінальний номер 3b0601147D) Фото ковпака:
точно такого нема, э 5 шт трохи з іншим малюнком, і номер трошки інший. стан не дуже і на додаток, на 4х з 5ти зняті значки вв. ціна 250 гривень за всі 5. фото завтра зроблю і викладу.
втручусь у чужу тему знайшов ковпак VW рідний, цілий. здається R15... цілий, не тріснутий... віддам комусь, кому треба, хто заплатить за пересилку... А як совість замучить, то кинете пару грв на мобільний (клянчити не буду)