Загубив Талон Техогляду

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем nazaropel, 4 гру 2010.

1. nazaropel

nazaropel Active Member

Volkswagen Passat Wolfsburg Edition
    Клубна карта:
    нема (
    привіт вот таке питання .....
    загубив талон техогляду ...що мені тепер робити ..можна якось відновити ?? процедура складна?

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Пройти ще раз?
    Мед. довідка, довідка з СТО, і чек про сплату дорожнього податку(якщо теж загубив ;) ), та сотню-другу грошенят, щоб одразу тобі видали талон.
    :)

Останнє редагування: 4 гру 2010
  3. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    трошки ..погано ще раз проходити ..там був пройдений техогляд до 2012 року ....
    а таке можна як купити просто талончик ..і дати на лапу ?? щоб печатки вдарили ...?

4. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    По перше - пиши в ДАІ заяву про втрату талона. По друге - вони всі дані про проходження ТО в компютер заносять, тому думаю можна виготовити дублікат, без повторного проходження.

5. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    з понеділка будемо пробувати )

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Є ще один варіант - сказати, що талончик випав на повороті з конверта і впав у сопло обдуву лобового скла. Розбірка панелі коштує 1000 грн, а їх зараз немає. Приклеювати талончик, як відомо, не можна. У знайомого так і є - відпускали, бо дійсно розуміли, що вискакування пластикового талона це провтик самого ДАІ. Для повної гарантії треба возити квитанцію про сплату держмита.

7. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    а в мене якраз подібна ситуація ..талончик цілий час вилітав ....і нарешті вилетів ...і полетів собі десь шукав ..неміг знайти ...

8. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    короче дядьки мііліціонери ..кажуть щоб я знов проходив по нановому техогляд )

9. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    св"ята скоро, сам розумієш)))

10. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    ага ..але дядьки хоть би мали совість ...я ж неспіціально загубив ) ..)

11. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Я зразу думав, що так закінчиться, але не хотів розстроювати і писати таке. Просто неодноразово вже читав про подібні випадки і про таку відповідь ДАЇ на автофорумах.. Надіявся, що тобі все ж якось вдасться...

12. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    То значить, що в них немає ніякої бази даних хто пройшов хто не пройшов ТО? Тоді все ясно :)

13. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    напиши офіційний лист на начальника ДАІ, додай необхідні документи. я думаю що видати новий талон не так вже й важко. а то шо кажуть дядьки в ДАІ - то їм так зручніше просто.

14. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я теж підтримую, що потрібно написати лист начальнику ДАІ.

Ні. На папері у них все залишається.

Коли я проходив ТО у себе на Волині, то секретарка(скажімо так) заповнювала сама заявку на проходження ТО, де вказувались номера агрегатів, квитанції про оплату,страховка і т.д. і це все "дєло" підшивалось. На тій заявці ставилась дата проходження та підписи.
    Тому, я думаю що на це "дєло" і потрібно робити акцент. Документи про проходження ТО у них зберігаються "сто пудово", і доречі вони ці "дєла" повинні бути в бездоганному вигляді, оскільки може бути потім перевірка, і "слабо" їм не покажеться, якщо потім дам десь щось вилізе не так як треба.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)