Чому закрили тему про москалів? ПРошу адміна змінити правила форуму Державна мова українська а не російська Мартіні ти шо не українець. чи не поважаєш український народ? Чому всі зацофані українці не підтримають свого брата по крові? а продовжують підтримувати москалів і їхню мову А адмін сидить і на це все дивиться склавши руки Мартіні якшо тобі не подобається мій допис то бань мене Постійно більшість однофорумчан ставлять мені мінуси за тещо я пишу правду про москалів Якщо ми Львівський форум то ми повинні бути Львів"янами а не запроданцями або москалями Особисто я бездомному псу більше вірю ніж москалеві
Ух ти Закрили не тему про москалів, закрили конфліктну тему. Така у нас тут традиція - спілкуватися у дружній невимушеній атмосфері, незважаючи на колір шкіри, країну проживання, мову спілкування та інші речі, які нас роз"єднують. Нас об"єднує одне - VW. А якшо тебе пре посваритися з москалями, тоді ти помилився форумом у проханні відмовлено це я знаю, і якщо хтось захоче такий стан речей змінити, то я готовий всіма доступними мені способами цього не допустити. Але державна мова і мова спілкування - це різні речі. Україні - двомовна країна, подобається це нам з тобою чи ні... така реальність. У нас на форумі "державна" мова теж одна - українська (інтерфейс), а спілкування відбувається двома. Не поважають український народ ті, хто намагається його поділити за мовою, релігією, політичними симпатіями і тд. Ті, хто думає, що ми тупе стадо і на такі провокації поведемося. маячня! Українці не зацофані, ми найкраща нація на світі адмін навпаки не допускає міжнаціональної ворожнечі, це заборонено правилами цього форуму. у проханні відмовлено може тому, що ти пишеш не в тему? Я вже казав - це форум не для того. А про те, як ти любиш Україну і ненавидиш москалів , поспілкуватися можна багато де в інтернеті. І однодумців знайдеш теж багато, плюсів наставлять, не розгребеш ми власники VW , а хто там запроданець чи москаль, нас не цікавить, головне, щоб людина була хороша. це уже твоя особиста проблема
Мартіні ти мені скажи тобі в житті нічого поганого москалі не зробили? Тебе хіба не цікавить думка однофорумчан? Тиж адміністратор Ой я забув ти ж мене зара забаниш за то шо я написав криве слово на адміна в нас шо тут диктатура?
бля Любас, не починай. тут навіть мій кіт зрозумів,що це скачано з інету і закинуто в бібліотеку в зв*язку з ситуацією, яка нависла наді мною. шукаючи собі порад - знайшов поради і іншим людям. думаю комусь таки згодиться. а ти починаєш до:буватись. якщо на те пішло, то я тобі спеціально напишу щей українською і англійською мовами!!!!!!!!!!!!!!!!!!! і читати мій допис треба УВАЖНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я ПИСАВ, ЩО ПЕРЕВЕРНУЛИСЬ В МОГИЛІ НАШІ СЛАВНІ ПРЕДКИ ІЗ-ЗА ТОГО, ЩО НАШІ Б*ЮТЬ НАШОГО, А НЕ ЗА МОВУ, ЯКОЮ ПИШУТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!СЛАВА ГЕРОЯМ!!!!!!!!!!!!СЛАВА КОЖНОМУ ІЗ НАС!!!!
Тут пишеш три слова і якесь одне перекрутять, процитують і пообзивають, а перекласти своїми словами весь юридичний документ на Українську, то буде повна бомба. Мартіні може вже хватить висмоктувати конфлікти, для підняття цікавості форуму?
golf2 а шо ти пропонуєш робити з Діно грейом? я від цього чоловіка українського слова не чув, але він в нас давно і всі ми його поважаєм.
НІЧОГО З НИМ НЕ РОБИТИ, ХОЧ ЦЕ ПИТАННЯ НЕ ДО МЕНЕ АДРЕСОВАНЕ, БО ВІН НОРМАЛЬНО СЕБЕ ЗАРЕКОМЕНДУВАВ, НА МОЮ ДУМКУ
народ "якщо пес немає шо робити то він собі яйця лиже" вам шо нема чого вчепитись, самі ж не такі грамотні, пишете деколи з такими помарками шо аж смішно.
я пишу з помарками з причини - спеціально, щоб наголосити на даному слові, або в мене розкладка англійської і української на клаві виділена одинаковими буквами - БІЛИМИ!!!!! і досить не практично. або дуже поспішаю.
Я як матьорий нацик заявляю, про Діно-Грея поки нічого поганого сказати не можу. Кому цікаво, знаю де він живе і ставить машину, Львів місто маленьке.
краще поремонтуйте форум, бо вже й текст виділити не можна. пес, коли немає, що робити - сам собі яйця лиже....... до чого це тут????? скоріше: "Куме!!!!!!!!!!!допоможіть корову закопати, бо як у Вас дасть Бог пошле, що здохне, то і вам допоможу!!!" - про менталітет окремих
я GOlf2 добавив +1 бо поважаю таких людей сам такий... до адміна (Україні - двомовна країна, подобається це нам з тобою чи ні... така реальність) ТИ ВВАВЖАЄШ що це нормально ,коли російсько-мовне населення переважає україномовне???? як на мене це треба змінювати,і то вкорні починаючи від таких форумів. мене це вже так препрошую ЗА.БАЛО що приїжджаєш в КРим або Одесу рідного слова не почуєш і мало того ХОХОЛ в свою сторну чуєш мало не на кожному кроці. Там ще хтось перевіряє пунктуацію і транслітерацію перепрошую але тема болюча і пишу нашвидкоруч. МОСКАЛІВ ВИГНАТИ З ФОРУМУ І ВНЕСТИ ЗМІНИ ДО ПРАВИЛ.!!!!!!!!!!!! НЕХАЙ ВЧАТЬ УКРАЇНСЬКУ І РОБЛЯТЬ ДОПИСИ УКРАЇНСЬКОЮ!!!
Я зара сам розплачуся і біду з форуму 6^9... Якшо я народився в Росії, моя мама росіянка і всі родичі теж росіяни, то шо я тепер теж москаль? Я знаю в ідеалі дві мови, але з людиною спілкуюся на тій мові, на якій легше їй, адже мені всерівно. Тут більшість дописів українською, тому відповідно і я пишу українською. В реалі ж, запитайте в кого хочете, з Сашою Sasa, Костею Dino_grey та іншими спілкуюся російською, бо мені з ручніше з ними так говорити, бо їм легше сприймати мабуть. Але незважаючи на це все я патріот! Якби хєрово не було, але я патріот своєї країни і тим більше Львова! Для мене питання мови і національностей дуже серйозне, воно мене завжди чіпляє! Я не буду зара писати ху*ні аля: "якшо я не правий баньте, якшо я москаль баньте, мене назвали москальом я іду з форуму", бо я звідси не піду, бо я думаю знайдуться люди які мене підтримають... Але ганьба тим всім шо розділяють нас слов"ян на москалів, хозлів, жидів і всяку там іншу маячню. ГАНЬБА! І особливо тобі гольф2, бо ти завжди це питання піднімаєш. А потім ви кажете шо ви не расисти. А може ти скін? Іди вали всіх негрів, китайців і всяки х не наших, шо ходять по місту... МАЯЧНЯ!!! І шо це якийсь власник гольф2 вчить всіх уму-разуму?? ЧИ тут ці слова не дійсні?
заледве заліз на форум. помилка за помилкою. я в Крим не їду по тій причині, що дійсно скажеш слово українською - ппц тобі. колись запитав в одного кримського ГАІшника, як проїхати українською - то він гад і в зад і в поперек мене вз8бав. а в нас у Львові і Луцьку запитає хто російською - то йому навіть намалювати можуть і провести, переконувався не раз мене просто заїло не так російська мова і сама присутність представників російського населення( мене взагалі це не бентежить), як те, що читав-читав дописи на тему - Я УВОЛЬНЯЮСЬ. і не витримав. є такі допищики, які не читають теми спочатку, а вловлюють фразу і починають ганьбити. а є, що хочуть показати, які вони правильні і починають чмирити свого брата, бо той всього - навсього навіть не те що зауваження зробив, а вніс корекцію, прохання, щоб писалось українського. І ви замітили хто вніс розбрат на форум???? хто створив тему???? може це робилось зі спеціальною метою???? і може помилки при відкритті сторінок також рейдерська атака ФСБ????
бля, я закриваю тему - вам не подобається, не закриваю - теж не подобається, бо я піднімаю цікавість форуму... ви там визначіться між собою спочатку Я ж чітко написав, що на цьому форумі заборонене розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Тому я закриваю цю тему також і закликаю всіх припинити цей дибілізм. Люди, згадайте, для чого ми всі з вами тут зібралися. Якщо маєте бажання довести, що всіх москалів треба вішати на стовпах вздовж проспекту Свободи, то доводьте це в іншому місці, в інтеренеті дуже багато інших сайтів, які не присвячені автомобілям, а годуються за рахунок того, що ідіоти з обох берегів Дніпра мочать один одного словесним поносом. НА НАШОМУ САЙТІ ТАКОГО НЕ БУДЕ. Тому, Golf2 , якщо для тебе ця тема така актуальна, то для тебе останнє попередження: за порушення правил форуму - бан. На цьому форумі актуальні інші теми. Прохання до всі. Не треба мене більше питати в приваті чи я не москаль. Ні , я не москаль, не жид, і не негр. Я родом з Галичини і предки всі мої також. Але я не маю ніяких упереджень до людей інших національностей, і вважаю, що найбільша загроза для моєї нації не москалі, а свої ж ідіоти. Ну і ще ті, хто дороги в нас будує (мабуть то москалі). І наостанок, порада для національно стурбованих - вивчіть державну мову, адже коли ви будете писати про москалів грамотною українською мовою, це буде значно переконливіше. А то іноді читаєш, аж сміх бере
Зара це буде звучати як образа тобі, але ж ти сам написав шо ти "модний нацик"... Ти сам створюєш ці всі проблеми... Тобі так не здається??? А не здається вам люди, що саме ви з понтом українці і робите всі проблеми з москалями. Ви їх гнобите і недооцінюєте тому і вони вас посилають і не скажуть куда і як проїхати. А якшо попробувати до них з відкритиму руками, то може і вони так само будуть?? Ще з дитинства всіх вчили "как аукнется, так и откликнется" (не пам"ятаю українського відповідника)... То може в цьому вся проблема? Мабуть я просто 21річний малий пи**ун який нічо не шарить в цьому житті, але я говорю те шо я бачу на власні очі! Такий розбрат тільки в Україні!! Я в Росії буваю кожного року, і шо ви думаєте?? Там нема такого, НЕМА! Мене навпаки розпитують як життя в україні, був в Пітєрі, був без житла, то мене 2 хлопця з якими я познайомився на вулиці взяли до себе переночувати і просили шоб я навчив їх шось українською, бо дуже вже їм подобаться наша мова... Тому я можу робити такі висновки!!! І не люблю я таких людей які про це спорять! Ганьба їм!