Заміна 1.8 на 2.0

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 30 сер 2010.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    При заміні двигуна з 1.8 на 2.0, як правильно оформляти це в ДАІ? Чи це дозволено? Скільки коштує? І чи взагалі це потрібно робити?

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Я б не тратив свій час та нерви. Якби я щоразу переоформляв кожен новий свій мотор, я б напевно, посивів вже повністю. А так лише трішки :)

3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Повністю згідний з Орестом! В мене також було 1.8,а стало 2.0, я незакиклююся на цьому!
    П.С. Поважаю людей, які собі самі створюють проблеми, а потім їх вирішують самі.

4. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    за правил:ти можеш встановити будь-який мотор,який встановлювався заводом-виробником на твою модель......(при офіційному дозволі відповідних служб,та СТО,яке має сертифікат для проведення подібних робіт).......

5. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Якщо об"ем двигуна залишається незмінним, крім дизельних двигунів. Якщо зовні немає ніякої різниці між 1,8 та 2,0 двигунами(візуальної) то міняй і непарся ніхто не буде міряти твій об"єм. А от заміна 1,3 на 2,0 як приклад визве дуже багато запитань в освідченого гайця, а їх багато. Ми податки платимо з об"єму а отже така заміна це "шахрайство", відповідно адміністративне правопорушення.

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    для умних ментів зніми шильдік G60 та вчепи 1,8 16V і хай на блоці спробує найти букви та номер двигуна

7. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Я коли в Ірпіні знімав машину з обліку там такий експерт матьорий, все знав і у всьому орієнтувався по моїй сіроці. Так що може попастися такий який по зовнішноьму вигляді відразу скаже що щось не так.

8. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    При знятті машини з обліку не рідний мотор вспливе , але казали що за 100 американських рублів на це закриють очі.

9. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Я знімав з нерідним мотором. Але він звіривши номер нічого не сказав. В мене рідний JB 1,5 літра а насправді блок YP від Audi 1,6 літра. Хоча самі блоки 1 в 1. нема різниці. Різниця в ході поршня. В їхній базі був прописаний рідний двигун і коли давали заключення, то не звертали увагу що ні номер ні букви не сходяться

10. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    О так це добре, взагалі так і мае бути бо мотор це запчастина яка не рееструється.
    Але наші дайці ще не можуть цього второпати і деколи парять мозги за номер двигуна.

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    А на облік вже поставив?

12. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Ще ні, тягну до останнього

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Аж дивуюся з такого парадоксу, що при настільки корумпованій владі у нас все ще залишається стільки чесних і законопослушних громадян :) Веду до того, що вже й не пам'ятаю, коли ставив машину на облік чи знімав її в присутності цієї машини та мене взагалі. І хочеться вам паритись з такими дурницями...

14. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Ти знімав не на львівщині, там інакший народ впринципі.
    А от наші земляки це просто так не пропустять :)

15. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Я коли другу Коррадо переоформляв, а там двигун 1.8 КР не рідний, то сказали що все ок бо обєм той самий, вписали в заяву новий номер двигуна. А якщо б був не 1.8 а інший це вже рахується переобладняння. Тоді треба було б дати на лапу, щоб переоформили, але це не захистить від прискіпливих ментів на дорозі. Я рахую що так їздити ризиковано, особливо якщо постійно на машині. Недавно знайомий на Цівік робив переобладнання з 1.4 на 1.6 то немало йому то вийшло.

16. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я поки не зациклююся на об'ємі двигуна! Два рази вже дивилися мій підкапотний простір дайці, без проблем. Добре шо вони немають розпечаток букв двигуна, а двигун і так на місці. Їм що РВ що 2Е без різниці!!!

17. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Мені теж перевіряли, сказали, що все ок, навіть не помітили зайвого об'єму та клапанів :) В нас не всі а точніше більшість майстрів не знають букв а ви кажете про дай :)

18. Roman1986

Roman1986 Початківець

VW Vento 1,9TD, Renault Laguna I, 2.0 16v
    Що ти маєш на увазі під дизелями? Я замінив 1,9 ТД на 1,6 ТД. В мене в течпаспорті не пише номеру двигуна. З останнього, що читав - двигун тепер в нас як запчастина - можна сміло міняти, тільки об*єм має бути той, що є(8-16 кляпів - немає ріжниці). За менший об*єм замість більшого не мали б кохати......

19. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    Об"єм часом міряють, були прецеденти, внас нині взагалі якісь дайці з"явились які катаються по місту і перевіряють номери двигунів, кузовів ітд ітп. щось типу кобри колишньої.

20. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    :mocking: Це яким таким чином? Заливають воду в свічні отвори чи видувають зміст легенів у повітряний фільтр?!?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)