мав можливість замінити приборку, від пассата б4 на б3. машина дизель, приборка була з поворотами внизу і годинником з права. поставив таку теж дизельну (ще є індикатор свічок накалювання). Фішка підійшла,тах. працює,цифр.годинник теж, тільки є одна проблема , як заводиш блимає лампочка тосолу і поворот правий постійно легенько світить. хто трохи електрик розуміється.Допоможіть
Міняв собі теж так приборки,всю інфу знайшов ось тут,там треба міняти місцями деякі провода що в розємі приборки деякі треба добавлять,не памятаю давно було,але на форумі все чьотко описано))) http://vwts.ru/forum_txt/index.php/t195690.html
Я б її продав. І взяв дизельну. У володі на зеленій. Чи в геника на вул брюховицькій. Диз приборки не великому попиті. Так що думаю за 150грн знайдеться Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
я і маю дизельну написав вгорі .ці фото зтягнув з інтернету для прикладу, як підключити. може хтось вміє - вборгу не залишусь.
Мав ту саму проблему. Но з повороти наверху стояли. А мала стояти тільки з одним нижнім поворотніком. Перечита що там і як там. Легше було купити ту що мала стояти. Так як інші неправільно показували кількість палива. Пищав датчик і горів один поворотнік слабим світлом. При повороті загоралась яскравим і піщала. Іншими словами удачного тобі ремонту, Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2