Заміна радіатора пічки

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Dizel, 28 лис 2014.

1. Dizel

Dizel Початківець

Audi B4 80 Avant 2.0E
    Панове!!! Потрібна Ваша порада! Необхідно замінити радіатор пічки. Підкажіть де цю операцію :) можна зробити. Хотілося б адекватного майстра, щоб нічого не поламав :blush: і акуратненько то все забацав.

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Тоді краще самому робити))) Ніочго складного немає в 80ці поміняти радіатор пічки)))
    панель знімається доволі просто. В неті повно описів...

3. Dizel

Dizel Початківець

Audi B4 80 Avant 2.0E
    ніхто не зробить так як ти сам :blush: , вірю, але бракує часу :sad:
    Радіатор потік, пересуватись на автомобілі нереально, прийшлось пересісти на буса, можна дочекатись весни :) і зробити в гаражі , але нафіга тоді пічка :pardon: Можливо хтось підкаже майстра, щоб загнати машину і забрати вже готову.

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Заженіть на ауді-сервіс на Навроцького і не мучтесь. Зазвичай нормально все роблять. Бачив не раз як там міняли радіатори.

А так щоб їхати в машині то можна просто патрібки під капотом зняти з радіатора пічки і з"єднати через якийсь кусок труби разом в обхід пічки.

5. Dizel

Dizel Початківець

Audi B4 80 Avant 2.0E
    так і зробив, але дубак!
    щось мені не сподобалось як на навроцького машину робили, не змогли оприділити поламаний датчик хола, 2 дні машина простояла там, а причини поломки не знайшли :sad:
    там на машину дивились як на шрот:pardon:

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ну часто вони так дивляться))) Але зі всіма майстрами там знайомий бо часто бував))) Мене вже не образять)
    Шось дешево в них, шось дорого. Як і всюди.

Як скажете конкретно шо зробити то поміняють. Чому ж ні. В противному випадку просто найти якесь гарне чисте СТО і якщо зійдетесь на ціні то вйо. Когось конкретно порадити не можу. Я б це точно робив сам.

7. Dizel

Dizel Початківець

Audi B4 80 Avant 2.0E
    Дякую за пораду! можливо ви праві, ламать не строїть :pardon:

8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В обхід пічки не можна довго їздити і не суть, що дубак. Багато інфо є в неті про це...

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Напишіть про це! Цікаво чому ж.
    Абсолютно не обгрунтовано. Я їздив довго. нічого не сталося. Яка різниця???

10. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Я проїздив так лише півдня і в АКПП згорів один з цих датчиків чи як його, фото додаю. Перед тим майстер їх оглядав, то всі були як нові. Після цього свого часу нарив багато моторошних історій про таку їзду. Може ти просто везунчик, або я і всі ті, хто описували схожі ситуації, невезучі :). Я не є остання інстанція і нічого не хочу довести, просто приклад з власного досвіду. Після такого якось не захотів експериментувати далі і швидко замінив радіатор пічки.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Співпадіння думаю в більшості. Але давайте не будем про АКПП бо там свої приколи і охолодження коробки.
    Знову ви воду покаламутили.
    Реальні ссилки, реальні відгуки про це, реальні історії... НЕ ВІРЮ!

• Подобається Подобається x 1
  12. Руся17

Руся17 Active Member

Passat b3 2.0 9А ГБО" 89(продан)
    Peugeot 405 1,9
    Можна їздити довго, нічого не буде. А в неті взагалі інфи повно, аби ще правдива була хоч відсотків на 70.

13. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В кожного своя школа, нікого не переконую. Кожен як хоче, так собі і живе :) Уявляю без пічки у вологу погоду, то хіба голову з вікон повитягувати і водію, і пасажирам :)

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Це питання тільки комфорту, а не шкоди підкапотному в цілому.

15. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Комфорту? Так. Шкоди майну через ризик виникнення ДТП? Також "так". А шкоди підкапотному - фото пред'явив з власного досвіду. До такого заключення прийшов майстер по АКПП, почитавши відповідні форуми, а потім і я, коли також шукав подібне. Але слава Богу, якщо відсутність пічки нічому і нікому в світі більше не зашкодить. Як то кажуть, на здоров'я :)

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

До чого тут майно і до чого тут ДТП? Як відключена пічка вплине на збільшенні ризику ДТП? Про шо ви????
    Один ваш випадок - нічого не означає. Ще раз повторюсь АКПП трошки інша опера. І тим не менш. Це водичка. Жодного доказу я більше не бачу, жодної статті з форуму хоч якогось відповідного, як ви кажете...

17. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Увага, форумчани! Шег пропонує експеримент. Він відключає свою пічку та показує клас безаварійної їзди по місту. Шег, лише уточни, коли на цей цирк можна буде подивитися.

18. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    ліпше не треба ! їзда у нього і так не з безпечних !)))

19. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ви шось накурений схоже... чо з теми з'їжджаєте? Тіки так, язиком помолоти? Брякніть до оператора київстару якшо нема з ким поговорити. Вас там раді чути будуть!

В мене на пічці кран вакуумний, якщо я її не включу то через радітор антифриз не тектиме.

20. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Чукча не читатель, чукча писатель. Але читати потрібно навчитись, це, як і культура спілкування, ніколи не завадить. Отже, за один присіст ти зміг двічі сам собі заперечити, а ще й не можеш підтвердити свої слова, бодай хоч якоюсь фоткою, як зробив це я. Або сміливо на власному прикладі показати неушкоджену автівку при їзді з вимкненою пічкою. Зате іншим радити вимикати пічку - це на ура і вже. За наслідки ж не потрібно відповідати, чи не так? Надалі - мені нецікаво спілкуватись з людиною, яка не вміє читати, лише пише, лиш би писати, будь-що, без логіки чи розуму...

До всіх - не питайте більше, чому форум перетворився у барахолку. Ось причина, живий приклад і відповідь, три в одному одночасно, чому. Зайвий раз переконався. На лице все - від зневаги зі сторони адміна до користувача і аж до перекручування як чужих, так і своїх слів одночасно. Це нецікаво по суті, по змісту і загалом, та й не по-людськи абсолютно. То чи потягнуться сюди люди за окрім купи-продай? Час покаже, як вже і показав. І покаже надалі, як воно буде.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)