Заміна старої антени на антену плавник

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Адріан, 21 кві 2013.

1. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Так сталось, що зовсім випадково до мене потрапила новенька антена плавник 1K0 035 507L, як тільки її побачив, прийняв рішення, треба ставити. Стара антена вже давно не приваблювала. В мене щоб зняти антену, треба приспустити всю обшивку даху, відкрутити паси, зняти обшивки стойок крім передніх, ну а далі в комедних позах:) відкручувати антену. Все не так просто, з старої антени треба зняти плату і переставити її в нову. А значить треба це все тягнути до хати і паяти:) На другий день все готово і йду до машини встановлювати і збирати все. Ще було прийняте рішення доставити додатковий підсилювач, так як плавник це не штирькова антена, а значить прийом сигналу може погіршитись. Придбав львівський підсилювач:) досить компактний, кажуть дуже якісний
    http://lvt.lviv.ua/index.php?page=33&product=8&PHPSESSID=a2c4bdddc327e0618685f07500aefc40 Трохи пайки плюс мій адаптер, який робив раніше, щоб +12 пустити по центральній жилі антенного кабеля. Ніби все, далі по фотках можна все побачити.

• Подобається Подобається x 1
  2. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 21 кві 2013
  3. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    адаптер на дроселях ? яка загальна довжина кабеля (від антени до магнітоли) ? рівень сигналу як ?

4. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    гарна робота.
    а де такий "львівський підсилювач сигналу" можна придбати і яка ціна питання сего дива?

5. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    саме так на дроселях, довжина навіть не знаю це рідний кабель. В місті ловить все без перешкод, навіть на ксенон не реагує. За містом ще не тестував.

6. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Радіобазар 20грн, але багато підробок є, шукай саме з білим кабелем, тут можна порівняти підробку з оригіналом) http://lvt.lviv.ua/index.php?page=5&product=57&PHPSESSID=a2c4bdddc327e0618685f07500aefc40

7. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    Дуже класно виглядає !!! Цікаво, як буде за межами міста якість ФМ? У мене стандартна антена з підсилювачем також, то коли у мене був оригінальний 2 din, різниця по якості в порівнянні зі стандартною антеною (без підсилювача) не дуже відчутна була. Цікаво як зарекомендує себе "львівський підсилювач".

8. Pazzi_tiff

Pazzi_tiff Active Member

VW Golf II GL 1.6 1986
    1H0 051 551 A - номер оригінального підсилювача,але і ціна вища!

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    однозначно гірше.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)