Доброго дня чи вечора усім! Знаю що трошки пізно але всетаки ми вирішили спробувати організувати мінімальні змагання з автозвуку (spl challenge, sq challenge) у Львові! Як фанат такої справи і взагалі авто знаю, що мало чого відбувається у Львові а саме з автозвуку, тому ми і нічний клуб Zanzibar спробуємо започаткувати таку традицію. Також запрошуємо усіх хто небайдужий до авто, тюнінгу, автозвуку і взагалі хто любить гарно проводити час приєднатися на нашу вечірку в честь закриття сесозу з Авто звуку в Україні. В програмі змагання (spl challenge) - Звуковий тиск (sq challenge) - якість звуку, а також море позитивної енергії настрою і цікавих конкурсів. Ми намагатимемося зробити все на найкращому рівні, уся детальна інформація, а також правила участі зявляться за кілька днів. Буде 2 класи з sq challenge, а також 3 класи з spl challenge, реєстрація в класі - 50грн. І звичайно ж нагородження кубками та грамотами, а також заохочувальні призи за конкурси. Приїжджай і клич друзів!!! Я хочу наголосити, що це не будуть змагання на рівні України чи області, тому прошу приїжджати усіх бажаючих!Не важливо новачок ти чи професіонал, давайте просто впровадимо таку традицію у Львові і можливо з кожним сезоном ми будемо щораз більше і більше зацікавлювати людей. Все відбуватиметься на тереторії Занзібару, реєстрація з 14:00 до 15:00 15:00 початок змагань, заміри звукового тиску та судіння авто. 23:00 нагородження призерів в приміщені Занзібару 24:00 початок вечірки (вхід в Занзібар до 23:00 безкоштовний!!! з 23:00 - 50грн) Попередня реєстрація авто тут, а також за декілька днів у групі Вконтакті та за телефонами.
судді будуть судити) класи в залежності від суми установки авто напишіть свої компоненти я вам прикину ваш клас, але клас може змінюватися при огляді авто перед реєстрацією Головное устройство: ЦАПы: Фронтальная акустика(название модели): Сабвуферы(название модели): Усилители (название моделей):
ну це не клубна вечірка це вечірка скажемо так в стилі авто)) тобто для того щоб зібрати всіх людей які цікавляться тюнінгом звуком ітд
а до котрої години буде це дійство, бо дуже охота підїхати і подивитись, тільки от на роботі до 18,00.....