Zanzibar Auto Sound Fest! Змагання з автозвуку 16.11.2012

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Pioneer, 3 лис 2012.

1. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055
    Доброго дня чи вечора усім!

Знаю що трошки пізно але всетаки ми вирішили спробувати організувати мінімальні змагання з автозвуку (spl challenge, sq challenge) у Львові! Як фанат такої справи і взагалі авто знаю, що мало чого відбувається у Львові а саме з автозвуку, тому ми і нічний клуб Zanzibar спробуємо започаткувати таку традицію.

Також запрошуємо усіх хто небайдужий до авто, тюнінгу, автозвуку і взагалі хто любить гарно проводити час приєднатися на нашу вечірку в честь закриття сесозу з Авто звуку в Україні.

В програмі змагання (spl challenge) - Звуковий тиск (sq challenge) - якість звуку, а також море позитивної енергії настрою і цікавих конкурсів.

Ми намагатимемося зробити все на найкращому рівні, уся детальна інформація, а також правила участі зявляться за кілька днів.

Буде 2 класи з sq challenge, а також 3 класи з spl challenge, реєстрація в класі - 50грн. І звичайно ж нагородження кубками та грамотами, а також заохочувальні призи за конкурси.

Приїжджай і клич друзів!!! Я хочу наголосити, що це не будуть змагання на рівні України чи області, тому прошу приїжджати усіх бажаючих!Не важливо новачок ти чи професіонал, давайте просто впровадимо таку традицію у Львові і можливо з кожним сезоном ми будемо щораз більше і більше зацікавлювати людей.

Все відбуватиметься на тереторії Занзібару,
    реєстрація з 14:00 до 15:00
    15:00 початок змагань, заміри звукового тиску та судіння авто.
    23:00 нагородження призерів в приміщені Занзібару
    24:00 початок вечірки (вхід в Занзібар до 23:00 безкоштовний!!! з 23:00 - 50грн)

Попередня реєстрація авто тут, а також за декілька днів у групі Вконтакті та за телефонами.

2. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    А хто буде судити якість звуку?
    Про класи - можна більше?

3. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055
    судді будуть судити)
    класи в залежності від суми установки авто напишіть свої компоненти я вам прикину ваш клас, але клас може змінюватися при огляді авто перед реєстрацією
    Головное устройство:
    ЦАПы:
    Фронтальная акустика(название модели):
    Сабвуферы(название модели):
    Усилители (название моделей):

4. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Pioneer, ти молодець що мутиш автоівенти в поєднанні з клубними вечірками :i-m_so_happy:

5. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055
    ну це не клубна вечірка це вечірка скажемо так в стилі авто)) тобто для того щоб зібрати всіх людей які цікавляться тюнінгом звуком ітд

6. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    а до котрої години буде це дійство, бо дуже охота підїхати і подивитись, тільки от на роботі до 18,00.....

7. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055
    В пості зверху написано) о 23:00 нагородження тому до цього часу плануємо все встигнути

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)