От хочете - смійтеся, хочете - сваріть! Мені щось треба, а сказати не вмію що... По-сусідськи воно ся називає "закльопки", а по-свойому не наю Ними кріпиться той декоративний захист під капотом, на якому потім збирається весь порох. Мені би треба було купити штук з десять, мо й більше... Підкажіть, де шукати, плз!
Якщо комусь цікаво, то скажу, що до базару на Перфецького ще не доїхала, але на базарі на Кривчицях таких пістонів НЕМА! То капєц, блін!
Любите Ви собі ускладнювати життя Якщо потрібно якісь дрібнички до авта то є два виходи - Екзист і офіціали. Тільки в Екзисті треба знати оригінальний номер, а в офіціалів цього не вимагають, і ,враховуючи час Вашого допису 12,09, Вам давно вже б привезли ці зажими що в Екзисті, що в дилера.
да нет, экзист во Львове, туда нужно ехать самой, но что бы у них заказать нужно парт-номер и предоплата, а там уже как повезёт... Чортопхай, я так понимаю, ты часто мотаешься в Европу, сними свой один пистон и заедь там на шрот, или автомагазин, будет быстрее и дешевле...
До села,звісно, ніхто доставляти не буде:D Хоча...а чому б ні? Я думаю, якщо оплатити послуги таксі, то можуть і доставити до села Підібрав Вам каталожний номер цих пістонів - 1H5 863 849A 01C. Хоча без номера кузова можна і помилитися.
також давно всі дрібнички купляю на екзісті. привезуть хоть деталь за 1грн. в магазинах чомусь завжди хамське відношення або величезна націнка, коли хочеш такий дрібязок купити. 1H5 863 849A 01C на екзісті по 10грн\шт
Хлопці, дякую, що хочете допомогти. Я подумаю, що з тим всім робити... Таксі до мого села може дорого коштувати
Тоді Тобі треба VAG 1K0898615 замовити можна тільки комплектом. Як треба буде, можу підказати де можна замовити за 120грн. В ПП.
Та ні, дуже дякую. Мені треба дві штучки. Думала, ще парочку про запас куплю, щоби кинути в бардачок. А якщо тут ТАКА ситуація, то ліпше я буду без тих защіпок їздити. Як потраплю на базар на Перфецького, то ще гляну, а поза тим шукати не буду. Дякую всім за реальні поради!
А я навіть так і не думала ))) Скоріше за все, то той № 34 - те, що мені треба. Але можу і помилятися - слабо бачу ))) Дякую!