порадьте який ставити 1 пласмасовий - зразу відпадає 2 купити на базарі чи в магазині за 300-400 грн 3 купити в знайомого якийсь "модний" за 700 той мій знайомий каже шо ті за 300 грн швидко ржавіють типу вони до дупи а за 700 буде модний який класно захищає . що вибрати ціна дуже відрізняється
Відповідь: захист двигуна Навіщо тобі захист двигуна? Від болота мотор то все одно не врятує - якщо проти ударів - то все одно удар прийме балка та між колесами - не знаю як там вона точно називається - але принаймі в мене якщо величенький камінь десь в Карпатах попадав - то стукало в неї. Крім того в захисті є одна дуже нехороша річ - як на швидкості врепіжижся в калабаньку - то попливеш як моряк папай. Сам бачив як фраєрувату девятка викинуло з траси на обочину - благо хоть не перевернулась....
Відповідь: захист двигуна Як на мене то захист нафіг непотрібний.. нема чого по горбах їздити на гольфі. В мене один раз був випадок що я ввечері не побачив бардюк і зїхав з нього.. удар був порєдний, думав шо вже масло все стекло, але ніфіга, мотор розміщений так що навіть при такому трюці він в безпеці. Як на мене єдиний спосіб розбити піддон то налетіти на якийсь горб.
Відповідь: захист двигуна Ну, раз так конче, то став за 300 грн і не парся. В мене знайомий так поставив. Поки він зіржавіє, то певно твій мотор зо пять капіталок переживе. Лиш погрунтуй і пофарбуй його файно.:-D
Відповідь: захист двигуна Ну так переживаєш шо дешевий зіржавіє скоро - пофарбуй, процес буде повільніший.
Відповідь: захист двигуна то тобі просто треба двойку купити замість тройки і проблем таких не буде:-D
Відповідь: захист двигуна Які дивні речі ти питаєш...:roll: Це все одно, шо питати - а чому сходить сонце... :-D Або чому ріки течуть вниз....:-D А якщо серйозно, то я чув шо двойки більш "нєубіваємі".8)
Відповідь: захист двигуна ти шо???? кращі кузовом ходовою двигунами і взагалі 2 краще всім ніж 3 гольф як що не віриш то запитай у Тополя!!!
Відповідь: захист двигуна Мля, свята правда!!!! Travel говорить істину як пророк Ілля! Та дивись сам - ми з Travelом катаємось по горбах і болотах, вставляєм на гонках зухвальців з тюнінг клубу, возимо по 10 дівчат в машині - і заміть, ніякого захисту!:-D
Відповідь: захист двигуна Причому я живу в зимній воді то за містом зимою сам собі прокладаю дорогу на осінь і весну регулярно машина вся в болоті і нічого бо це ГОЛЬФ 2
Відповідь: захист двигуна Поцьонг пішов,але всеж-таки встромлю 2 крейцари. Захист з кріпленням на сайлентблоках. Робить толковий майстер в Тернополі(фольци).
Відповідь: захист двигуна Хай живе "Фольц". Тел. не знаю але він працюе в піщаному кар'ері в гаражах що з лівоі сторони.Звати Валера. Хлоп толковий з холери. Мені як припирае то йду до нього.