Відповідь: Гольфік Малюнок на капоті повна хня, а бампера явно не для Львівських доріг. Гольф сам по собі має низьку посадку, а якщо поставити такі бампера, то буде постійний геморой з їх рихтуванням і покраскою. Єдиний варіант хіба що їздити зі швидкістю 10 км./год.:smile:
Відповідь: Гольфік Бампера візуально завужують машину до низу-на Г3 це взагалі не дивиться, ззаду повний ацтой. Відсутність накладок на арках, порогах і дєцкі айтойні колеса ше більше усугубляють цей ефект. Але це моє ІМХО, о вкусах нє спорят. Мені подобаєця, коли гольф знизу ширший, ніж в середній лінії, умовно ззаду/зпереду виглядає як трапеція основою до низу. Це можна зробити мінімальними накладками на бампера, пороги, арки і колесами з відповідним вильотом (шоб в рівень з обвісом або виступали ЗА нього). А ця тройка збоку і зпереду незакінченою виглядає, ззаду взагалі ніби приліпили від поло два бампера вкупі, ідеї ніякої в цьому всьому не видно.
Відповідь: Гольфік диски це перше що треба тюнити в машині і на що найбільше треба тратити тому згідний з попереднім дописом.. що по-моєму треба в першу чергу тюнити при тюнінгуванні кузова то забрати напис CL і взагалі всі написи.. сітки обсіс с пивом покатит але сітки я би полюбому чорні ставив.. світлі якісь попсові дуже.. нарахунок ілюзії вузького кузова також згідний!!!
Відповідь: Гольфік Досить непогана робота. Видно що це робилося під дуже широкі і великі колеса. Аерографія теж досить зачотно зроблена. У Львові такого не роблять. Думаю, що цей гольфик їздив по Німеччині, поки його не купили і не поставили наклейку разом з тими ацтойними 13-ми колесами.
Відповідь: Гольфік дуже велике спасибі за критику моєї вікусі, спробую дещо прояснити: 1.фотки поганої якості 2.у наклеєні були бо деякий час мав їздити без прав 3.диски скоро поиіняю, тільки грошенят підназбираю пізніше вивішаю на сайт якісніші фотки оновленої viktory :-? :-? :-? дякую за піар:-D :-D :-D Додано через 3 хвилини аерографію роблять у львові !!!
Відповідь: Гольфік це аерографія приблизно 30-40 баків за кв дм але все залежить від складномті малюнка, та від його площі!
Відповідь: Гольфік а шо означають ті рибки на капоті чи то просто майстер шо вмів то і малював? Чого саме рибки і чого така зла рибка там на капоті?