http://video.bigmir.net/show/16157 - я таке кожен день бачу, бо навпроти моєї роботи ТСО(курси водіїв). Зранку побачив як вони виїжджають і цілий день файний настрій :mrgreen: , доки хтось не зіпсує.:-x
Відповідь: Жінкам за кермом присвячується Бідолаха інструктор, йому молоко повинні видавати за шкідливу роботу. В мене на роботі одна бухгалтерша так їздила, то я поки доїхав з нею з Топольної до Привокзальної пів життя пішло.
Відповідь: Жінкам за кермом присвячується В защиту женщин за рулем: во-первых, не надо косить всех под одну гребенку, есть девушки, которые покруче пацанов ездят... Во-вторых, как показывает статистика, женщина за рулем более осторожна чем мужик - т.е. в аварию попасть у нее шансов меньше. Хотя когда вижу представительницу слабого пола, которая едет и при этом двумя руками губы красит или ресницы подводит - становится больше страшно, чем смешно...
Відповідь: Жінкам за кермом присвячується Ну, нам, женщинам, не привыкать к нападкам мужчин. Неужели так сложно признать, что мы умеем делать те же вещи, что и вы - например, водить автомобили? А вы пробовали ребенка родить? То-то же. Все начинали водить в свое время - и все делали ошибки, это нормально. Шумахерами не рождаются. У нас, к примеру, треть водителей в городе - женщины/девушки. Я лично знакома с девушкой, у которой довольно немаленький стаж вождения и могу сказать: водит она лучше некоторых мужчин.
Відповідь: Жінкам за кермом присвячується Деяким жінкам , котрі їздять краще ніж деякі чоловіки, просто доводиться їздити обережніше, бо вони думають, що це надзвичайно складно. Жінок(дівчат) за кермом менше ніж чоловіків(хлопців), але їх стає більше. але мало дівчат можуть керувати автомобілем собі в задоволення. Так і з хлпцями: подивіться скільки бикоти і пациків їздить на дєвєтках і інших легендарних вазах- дебіли вважають , шо якшо він вміє тримати крмо- то , вже водій То до чого я? А, дівчата вважають , навіть підсвідомо, що водіння в них генетично не закладено, і не сараються. Хлопці вважають , навпаки, що в них це закладено генетично... А ті , хто шарить - вміють їздити Во!
Відповідь: Жінкам за кермом присвячується В яблучко! 8) Також можу привести приклад в захист жінкам-моя мама! Їздить вона причудово! (правда інструктор у неї був класний) Коли буду мати машину хочу їздити так швидко і комфортно, як мій тато і так нагло і по-хуліганськи, як мама!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Жінкам за кермом присвячується Ти в Львові! Тут , відразу, як появиться машина, через місяців 4 нвчишся їздити НАГЛО і т.д. А якшо не навчишся, то будеш тратити багато грошей... Про відео : ДРОВА!
Відповідь: Жінкам за кермом присвячується Мария РУМЯНЦЕВА, автогонщица, ведущая программы «Спорт-курьер» на РeнTВ: - Женщин надо разделить на тех, кто сдал экзамены и вождение сам, и тех, кому права подарили вместе с машиной. Когда видишь даму за рулем дорогого автомобиля, то можно не ждать, что она тебе уступит дорогу. Быстрее это сделает любой мужчина. Пугает и самонадеянность: «Если дама выезжает - всем стоять, она поехала!» А сколько внимания к своей красоте! Хочется заметить: «Красить губы на скорости 40 км/ч, мягко говоря, не стоит!» Дамы ведут себя в последнее время очень самоуверенно. Когда я вижу в салонах рядом с женщинами непристегнутых детей, могу назвать это лишь безалаберностью. Ну и совсем отдельная категория, самая опасная, - те, кто получил права, а ездить не умеет вообще. Еще одна проблема слабого пола - переоценка своих сил и возможностей. Девушка, которая пытается подрезать или обогнать, в два раза опаснее лихача противоположного пола.
Відповідь: Жінкам за кермом присвячується Народ, не треба ображати жіночу половину людства в некваліфікованому водінні, чоловіки також є такі, що цвях в дерево не вміють забити. Треба розділяти ЛЮДЕЙ які вміють їздити, які погано їздять і яким пох усі правила :!:
Відповідь: Жінкам за кермом присвячується Мій попередній пост спростовує твердження про нападки тільки мужчин:grin:
Відповідь: Жінкам за кермом присвячується Що правда то правда, знаю лдного такого... Я особисто балдію (в позитивному розумінні) коли жінка за кермом!
Відповідь: Жінкам за кермом присвячується Скоро їх буде стільки що нам не буде це явище екзотикою. П.С. Рогальський сьоня може приїде (привезу). ти буш?
Відповідь: Жінкам за кермом присвячується Ше одна ссилочка в тему :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: http://www.webpark.ru/comments.php?id=19313
Відповідь: Жінкам за кермом присвячується Досвід водіння не великий, зі своїх спостережень - жінки водії акуратніші, дехто називає цей процес "тормозять і туплять", інколи справді туплять, бо їдуть як їм хочеться, бо не знають як треба їхати (варіант з подарованими правами в нагрузку до висмоктаного з пальця автомобіля) ) Але якщо порахувати в співвідношенні, то мужики і наглі, і підрізають постійно, і лізуть по перед батька в пекло... Такщо не треба казати, що зінки за кермом то зло, я б сказав то не погана потіха чоловікам Згадується трафунок, як Біля менсу на кульпарківській блондинка посеред перехрестя в корку намагалася розвернутися - до того, всі матюкалися, сигналили один одному, як тільки вона почала розвертатися, всі дружно почали реготати, і вже ніхто нікуди не спішив
Відповідь: Жінкам за кермом присвячується Це дійсно не правда що жінки не вміють їздити, я все частіше бачу жінок які добре і швидко керують автомобілем, проте є багато жінок які просто жахливо їздять, можливо вина тих хто вчили, або якась боязнь, ен знаю в чому проблема
Відповідь: Жінкам за кермом присвячується я все частіше бачу жінок за кермом грузових автомобілів , а то свідчить про те що чоловіки все частіше бухають, а жінки роблять гроші. Ото вже обідно.
Відповідь: Жінкам за кермом присвячується ше такого не бачив а щодо того шо більша частина жінок погано водить і тормозить - то мені здається ош як їх навчили на курсах так вони і їздять а шоб трошки подумати і вдосконалити вміння то лінь