Привіт усім! Осень настала, холодно стало, птицы га*но перестали клевать... Сьогодні ми з вами вже стали свідками перших передвісників що скоро зима - приморозок був що огого... На стоянці всі шкребли свої авта хто чим міг. І я з колегою Duke без виключень шкребли шкельця також. Пора би вже задуматися про зимове взуття для наших ласточок. Та от тільки не знаю на чому зупинитися, бо як такої зимової практики немаю - ну не стикався з цим раніше. Порадьте добрим словом щодо вибору резини і де краще у Львові купити, може десь дешевше, звичайно ж з Ваших власних досвідів. Бо як прикинув що одне кулко в межах 80-90 баків, офігів маленько.:shock: Я розумію, що безпека і все таке інше, але все ж таки цікавлять і Ваші позиції у виборі. Як розпитую, то рекомендують Гіславед або Нокіан.
Відповідь: Зимові шини Matador. Колесо приблизно 50 баксів. Я собі їх на зиму братиму. В мене були - але 13-ки.
Відповідь: Зимові шини В мене зимою стояли Toyo Observe Garit G30 мошна резина однако, проти льоду вам допоможуть тільки шипи, а от по грибучості на снігу не знаю чи краща є, батя на багатьох їздив казав шо та найкраща. Я як в Славську заїжав в сугроб на стоянці шо двері ледве відкривались, то охоронцю очі на лоба лізли.. виїхати також непроблема. П.С Якщо не зявиться щось технологічніше то буду брати таку саму.
Відповідь: Зимові шини Я вже купив саво як намене то кращої нема на льоду звичайно Словотворець правий тіки шипи вивалюють, а от по грибучості можу позмагатися.
Відповідь: Зимові шини Коли купляв недавно собі літню і шукав, де дешевше. Непогані ціни на Городоцькій 224, а от візитку з телефоном загубив :-(
Відповідь: Зимові шини Travel проведемо тест драйв Я літню вибирав і брав на AutoGuma.com вибір величещний.. не знаю як там на рахунок цін не порівнював з львівськими, але доставка без проблем і недорого. П.С У Львові вибір ніякий.. всі продають одну і ту саму резину.. невиключено що найдешевшу за максимальні гроші.
Відповідь: Зимові шини Минулої зими купив Джіславед, СПОДОБАЛИСЯ! Купувати можеш зі мною в парі, ти зимову я літню, дешевше вийде і тобі і мені, купуватиму на Лінкольна в магазинчику біля базарчику авто.
Відповідь: Зимові шини Пацани!!! І я хочу щось брати на зиму. Не знаю чи шиповану чи ні??? По тестах з журналу нешипована хороша Continental ContiVikingContact3, а в один магазин заїжджав, то там лише з дорожчих є Ultragrip500 (шипи) та Michelin X-Ice (попереднє покоління). Підкажіть що і де брати? Які магазини? Ціни? Дякую. А, ще забув про розмірність. Зараз стоять 185*65 Р14, брати зимові такі самі (диски міняти не буду) чи може ширші чи вищі??? Поможіть!
Відповідь: Зимові шини На зиму тобі треба не ширші, а хоча б такі як стоять. На вужчій резині проходимість краща ніж на широкій.8)
Відповідь: Зимові шини думаю сперечатись нема сенсу - найкращі колеса на зиму які в нас мож дістати то good year eagle ultragrip, і чуть чуть дешевші і нічим не гірші (окрім індекса швидкості тільки (!) 210 км/год) good year ultragrip 7 (які я собі і взяв за 80 баксів за коло) трошка гіршей варіант то dunlop wintersport шодо Nokian - хороша гума для фінської зими але не для наших ям я з намерзлим льодом - вона занадто мяка. все решта нецікаве по співвідношенню якості і ціни. і не купуйте зимові мішлєни, а то на льоді на них шо на літніх...
Відповідь: Зимові шини а і ше, раджу не дуже звертати увагу на тести в журналах бо там переважно все замовлено.
Відповідь: Зимові шини А де в нас Gislaved Nord Frost 3 чи Toyo GRG30 можна взяти і за скільки? Між цими двома думаю.
Відповідь: Зимові шини 185*65 Р14. NordFrost3 - шипована, 5 - ще краще, а Toyo GRG30 - нешипована. А ціна?
Відповідь: Зимові шини нафіга вам шипована гума, наведіть хоч три аргументи переваги шипованої над не шипованою