Зловили п"яного на моєму скутері. Що робити?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем nazaropel, 19 жов 2010.

1. nazaropel

nazaropel Active Member

Volkswagen Passat Wolfsburg Edition
    Клубна карта:
    нема (
    привіт.......таке питання ...зловили мого знайомого менти ..на мому скутері на підпитку .......і кажуть в суді ...якщо я неприйду і ненапишу чий то скутер ...то вони його конфіскують ......але вот прикол в тому ...що якщо я напишу той скутер ...можуть позбавити мене прав що я передав ..людині в нетверезому стані транспортний засіб ,чи впаяють мені штраф ??? що мені робити писати заяву ...???

2. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Нехай твій знайомий каже що то його скутер, і нехай штраф йому пишуть, тим більше вони його дані вже мають і якусь відповідальністю він всерівно буде нести.
    1. Ти кажеш що він твій і ти його дав, відповідальність несеш ти. погано
    2. Ти кажеш що не давав його получається знайомий його викрав. ще гірше

3. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Я думаю є ше варіант, що ти дав другу скутер, коли він ще був тверезий, а напився він вже потім. тільки треба, щоб твій друг це також засвідчив

4. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    а якщо я скажу що ми ніде неїхали ...і то мій скутер був ..а тепер той скутер проданий ??

5. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    проблема в тому що друг в Києві ..на роботі

6. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Якщо той скутер проданий значіть він вже не твій і тобі його не віддадуть!

7. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    а що будуть шукати його?

8. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

А де зараз той скутер?

9. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    в мене в гаражі

10. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    ))) то чого ти взагалі паришся. на скутерах шо номерні знаки є чи ше шось. ти той вже продав, а купив собі новий(або хтось з твоїх знайомих,родичів). хай шукають вітра в полі

11. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    ви мене трошки заспокоїли ..на скутері нема номерних знаків ...а взагалі я таких скутерів може з 20 штук бачив копія мого .....

то що мені казати в прокуратурі ..???.вот ще маю до третьої години час

12. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Кажи продав на базарі за фляшку). Поки майно не арештоване маєш повне право. а давав ти свому знайомому коли він був тверезий, або то вапше мопед не твій, а його і він десь в києві на ньому розсікає(чи проданий).
    Питання, як ти його забрав в дайців, вони його шо, не конфісковували?

Останнє редагування: 19 жов 2010
  13. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Я думав ти переживаєш щоб його тобі віддали. Я хіба десь записано шо то твій скутер, звідки вони взагалі взяли шо то твій. Кажи що скутер ти давав знайомому на пару днів, а де і коли він попався то ти ж не можеш за нього відповідати. А зараз скутера вже нема.

14. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    А яка різниця, чий скутер?
    Навіть їдучи в своїй машині (не кажу вже про скутер, а тим більше коли вас там і не було) на місці пасажира, при порушенні буде нести відповідальність водій а не власник. Скутер (поки всім номера ще не почіпили) є як ровер, хотів дав сусіду покататися, хотів продав за пляшку(як казали вище). А відповідати повинен водій...
    Тому твоя лінія має бути непохитна: віддав покататися другу, а що він там порушував то його проблеми...

15. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    вони кореша забрали а мені сказали їхати за ними ...я приїхав під міліцію ніхто нічо мені неказав ...тоді я розвернувся і поїхав додому )))

16. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    короче має бути суд і що присудять я незнаю

17. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    ...такі справи ...чекаю на повістку до суду ........
    там така беліберда ....короше написали ... що він ..їхав .пяний за рульом ...а такого небуло ми просто стояли ..а менти підлетіли ..і примусово забрали в машину ...і потім .написали протокол ...що він їхав на мому скутері ...без мого відому ....
    непише фамілія того мента що забрав його ...і ще прикол в тому ...що тіпа підтвердили свідки ...але фаміліє свідків тоже нема )))
    вот такі помідори ...
    що мені робити ...
    адвокат сказав щоб я зявився на суд ..і сказав що то був мій скутер ...і ми неїхали ....а просто стояли ...що і є правдою ....

18. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Що що робити? Якщо то правда то йти говорити правду, краще захопити адвоката, і на суді зазначити всі порушення протоколу... Якщо була експертиза (що підтвердила що ваш друг пяний) суд , я думаю, розбереться, в іншому випадку за допомогою адвоката можете завести кримінальну справу на дайців (спочатку позов) за наклеп і фальшиві свідчення і неправомірне затримання.

19. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    я так певно і зроблю ....але врятлі ..що я попру протів ментів ...((

20. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Зара модно проти ментів перти, особливо після славнозвісного "інспектора дулі" ;) І суди вже більш прихильно ставляться до таких позовів, напевно після вказівки зверху...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)