Всім привіт. Мене звати Vovan. Сьогодні випадково натрапив на цей сайт. Вельми цікаво. Коротко про себе. В мене VW Passat 81 року народження. Експлуатую цю машину вже 12 років. Пробіг 167 тис.до мене 435 000 наїздив сам. В машині вже поміняв мотор. Планую поміняти коробку(гудить невиносимо). Одним словом машина звір.
Відповідь: Знайомство Чувввак, невже це пассат Б1 !!!??? Дай подивитись! Я його бачив тільки на фотах! Йа в захваті. Так розумію на зїздах будеш не частим гостем але приїхати хоть разок мусиш! Ждемс!
Відповідь: Знайомство На з їзд обовязково постараюсь приїхати. На скільки я зрозумів він проходить в пятницю. А машина не В1 а вже В2.
Відповідь: Знайомство Єсссно. Жаль що не Б1. Але все одно приїжджай - "Крокодила" в клубі, на скільки я знаю, у нас ще небуло.
Відповідь: Знайомство Вован, ласкаво просимо в п"ятницю 31.08 якщо не оріентуєшся у Львові можем зустріти та організувати супровід-ескорт
Відповідь: Знайомство Я так сматрю шо хтось всьо такі організовує позачерговий зїзд чи шо ? оскільки по плану наступний зїзд має бути 7 вересня!
Відповідь: Знайомство В темі про двигун - скоріш за вся я просто в тому розділі знаходився та не надав цьому значення. Буду в слідуючий раз обачливішим. Додано через 5 хвилин Я якось їздив на фірму Асканья. І мені показали славний шмат дороги де проводять заїзди. То догогу знайду. А відносно ЕСКОРТУ - тема прикольна подумаю, та дякую за пропозицію. Додано через 7 хвилин Постараюсь спланувати відрядження та щоб 7 вересня ввечері приєднатись до вас.
Відповідь: Знайомство Плановий чи бесплановий, байдуже! Чого ви якусь циклічність розводите?! Остання п"ятниця Літа!!!:!: Отож,брати! кому є про що розказати о проведенних відпустках та канікулах, що показати (ну хочаб під капотом:roll: ) або просто бажання побути присутнім у товаристві старих добрих друзів-вагеноводів та насолодитися останніми солодкими хвилинками минаючого літа та проводити його гарнозасмаженним духмяним шашличком... Ласкаво просимо! У ТОМУ Ж МІСЦІ НА ТУЖ ГОДИНУ у п"ятницю 31 Серпня !
Відповідь: Знайомство Привіт! Мене звати Петро! 8 років тому переїхав з найкращого міста на всій планеті, міста Львів! Київ порівняно повна параша! Головною причиною мого появлення на сайті, а в подальшому і в клубі- спілкування саме зі ЛЬВОВОМ. Я за ним дуже сумую!Для мене велика честь спілкуватися з усіма членами сайта і клубу!!!!
Відповідь: Знайомство Дуже стидно, але я ні разу не був у місті Лева.(думаю таки побувати у цьому славетному місті). Але на сайті я прижився, хоч і казак Запорізький і до міста Лева від Запоріжжя 1100 км. А перед всім на цьому сайті тусуються мої друзі!!!
Відповідь: Знайомство :roll: Орест Скірокко, не проходь мимо,тобі як в Київі, ти розділяєш думку автора допису? чи вже масово роздаєш вибачення киянам від лиця львівських однофорумчан за обрану автором форму вислова, і це на сторінках нашего форума яка повага до столиці- така відповідно і до країни, власної рідної країни...