Відповідь: знайшов у продажі кабріолет VW Ага я вже його бачив в неті, я б купив його,тільки вот далеко він
Відповідь: знайшов у продажі кабріолет VW дружище подивися в приватні повідомлення я на рахунок бедлука
Відповідь: знайшов у продажі кабріолет VW Кабріолетоманія починається? Хібаж це далеко? А взагалі машинка на фото гарна. І ціна приваблива. Гадаю він швидко найде нового господара.
Відповідь: знайшов у продажі кабріолет VW та трохи є, ну я зрозумів залежно для кого то далеко чи ні Кабріолетоманія починається. Манія-манія
Відповідь: знайшов у продажі кабріолет VW рахуємо. 5000 плюс 1,5 тис на капіталку мотора (з88-го наїздила 300 тис то точно), плюс ремонт і прокраска кузова (видно по дверях, арках, що треба) - 2000, плюс дрібниці до 500 і маємо 9000. Це при умові, що там немає нічого прихованого.
Відповідь: знайшов у продажі кабріолет VW звідки в г2 взявся 2.0 ше можна пояснити (поставили з пасата 9А), а от звідки в 9А 170 к/с, це вже загадка (напевно від того калхозу, шо на нього навісили 34 к/с додалось). А г1 кабрік за ту ціну дуже навіть заманлива пропозиція, а за 1.5 штуки туди такий же 2Е як в Олега запхати можна з мех. КПП, хоча я б робив оригінал (1.8 8кл ГТІ, 120 к/с ). Я б сам його взяв, але ше свій проект не закінчив...
Відповідь: знайшов у продажі кабріолет VW Вже не натякаю - подумав, що в підвіску ще добру штуку мабуть треба вкласти, на тому віці як правило летять шруси, стираються гальм. диски, щіплення, сайлентблоки ітдітп. Тому це проект на всю десятку, хто знає справу, той не буде себе тішити ілюзіями. P.S. До речі за 10 свій не продаєш?
Відповідь: знайшов у продажі кабріолет VW Я його на Запоріжжі за 12 можу продати! ;-) Знаю, що в Маріуполі продавався кабрік білий з АКПП за 5000. Але власника Юрком звали. І дуже схоже, що це й є той Маріупільский кабрік.
Відповідь: знайшов у продажі кабріолет VW Була така ідея завернути на Запоріжжя, але я пообіцяв людині і ніяк би свою обіцянку не порушив би! ;-)