Зняття ТЗ з та постановка на реєстрацію

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Vitali, 14 лис 2008.

1. Vitali

Vitali Початківець

B3 1,8 91р.
    Скажіть будь-ласка хто знає. Я купив машину з Київа по дорученню. Я хочу зняти з обліку та поставити на облік на себе (в Чернівцях). Підскажіть хто знає скільки приблизно це буде коштувати? І чи можна зняти машину з обліку в Чернівцях?
    Якщо ні то що треба робити щоб не іхати з машиною в Київ?
    (в мене пасат 1991р., 1.8 мотор)

2. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    Щоб зняти з обліку ,треба їхати машиною в Київ полюбе,потім ставити на облік на місці(на 3 місяці дадуть тимчасовий техталон).

За такий же пасат з мене весною здерли до 2-х

3. Vitali

Vitali Початківець

B3 1,8 91р.
    Я розумію що 2000грн це разом щоб зняти і поставити на облік?

4. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    Не знаю,не знімав.Купував без жодних доручень,,а відразу ставив на себе

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    У Львові таке щастя (і зняти і поставити ) коштує 2500 грн. Ціна станом на вчора.

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ти вчора щось купив?

7. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    а може хтось має якогось ДЯТЬКА у Львові, який поможе з цією процедурою???

8. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Я маю надійну людину якій можна довіряти. Особисто я сам з ним оформляв. Сам все бігає і оформляє, а ти тільки платиш і сидиш в кріслі чекаєш і підписуєш.

9. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    можна контакт в мені ПП???

10. ljosha_syncro

ljosha_syncro Active Member

mk2 syncro, turbo&low
    В мене теж Київське авто, я теж з Чернівців. Їзжу по дорученню. Знімати треба в Києві.

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    На скільки знаю ти не можеш оформити машину на себе. Потрібно буде "продати" по дорученню жінці (куму, брату,свату) а вона в києві зніме з обліку і в чернівцях "продасть" тобі і поставить на облік на тебе

12. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Sasa, прально знаєш, тре буде оформляти акт купівлі - продажу. І якщо хочеш машину поставити на себе, як казав Sasa, оформляти тре буде 2 таких акта, кожен вартує ~200грн.

13. ljosha_syncro

ljosha_syncro Active Member

mk2 syncro, turbo&low
    в мене трохи по іншому.
    мені треба їхати в Київ, там АндрійВР6 знімає авто з обліку з відміткою про заміну двигуна на 2.0. А я вже в Чернівцях оформляю авто на себе з нормальним обємом по докам.

14. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Я також брав машину по дорученню,але вписав туди свою дівчину.Тепер,щоб переписати її на мене,власника вже не потрібно,так як моя дівчина може мені її "продати".Тільки от питання,чи потрібна машина при знятті з обліку,чи достатньо тех.паспорта,номерних знаків,та доручення??

15. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Обов"язково тому, що експерт повинен перевірити чи не перебиті номера!

16. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Я розумію при постановці на облік таке потрібно,а навіщо таке при знятті???Якщо номера перебиті,то відповідно ти не поставиш на облік.А коли знімаєш з обліку,то машина висить "в повітрі" і нікому(МРЕВ) нема до неї ніякого діла.Отже ніхто не має перевіряти( бо їм воно наф. не треба).

17. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    В мене знайомий знімав з обліку Волгу-24, яка знаходилася на реєстарції у Львові, то він через знайомих гайців, накатав лист що машина в несправному стані і доїхати сама неможе до Львова, тоді екперт з Хмельницького пофоткав її в потрібних ракурсах, номера і т.д. дав заключення що все good і той з техпаспортом і номерами поїхав в Львів і там зняли її з реєстрації, но наголошую то все робилося через знайомого гайця і не в пагонах сержанта.

18. Vitali

Vitali Початківець

B3 1,8 91р.
    Я теж про таке чув. Наприклад прохожу експертизу в Чернівцях потім беру номера та документи та іду в Київ знімати машину з обліку?

19. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Така система, наприклад сьогодні зранку ти зняв з обліку машину, а вже через дві години ставиш на облік в іншому МРЕО то все одно будеш проходити перевірку в експерта, так і будуть перевіряти машину чи не знаходиться в розшуку - хоча ти то всьо проходив в попередньому МРЕО коли машину знімав з обліку.

20. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    питання..
    є десь сайт з цінами на це все, що скільки коштує?
    друге питання ,
    scirocco це яка авто 2,0? скільки часу зайняло?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)