Сьогодні близько 17,00 на Сахарова наблюдав таку картину, одразу соррі за якість - фотки з телефону: Десь за годину така картина: Тротуар перетворився на проїзджу частину, одразу стало видно, яке бидло наші водії. Я дуже шкодую, що не було ніякого молотка в кишені, щоб виписати штраф по лобовому склу....Саме цікаве те, що коли ми опиняемось за кермом, то ніби відгороджуем себе від навколишнього світу тонованими склами, і нам пофіг що там ззовні.... За цей місяць це вже третье ДТП за участю маршрутки, яке бачив на власні очі...Так як ДАЇшників дуже довго не було, то напевно вони всі так захопились на перегонах, що забили на безпеку руху... Проте і без цього прикрого інциденту, наші дорожні бюстителі порядку потрібні лише тільки для того, щоб писати безглузді протоколи за нікчемні порушення і розводити на бабки ... Якось мені довелося побачити внутрішньокланову статистику ДТП - майже 73% створюють співробітники міліції в різних станах... Що це - неоголошена громадянська війна?
звичайно водій маршрутки бикота із села це фатк а по друге водій опеля нічим не кращий тої бикоти, стали собі посеред дороги і стоять один як би поменше втратити а другий як би побільше злупити, про те що вони мішають дорожньому руху ніхто і недумає
Саме страшне те, що ми довіряємо цій бикоті свої життя, адже за яких-небуть обставин нам приходться користуватися громадським транспортом
А ты не думаеш что мужики ждут гайцов,чтоб оформить ДТП,и страховиков! Если ты не знаеш,то если один из учасников ДТП сдивинется с места (как ты говориш,чтоб уступить дорогу другим водителям ) то по закону ето считается как ПОКИДАЯ МЕСТО ПРОИШЕСТВИЯ и облогается это штрафом!!! Правда незнаю какая сумма!!!! А что ты хочеш!После вчерашнего дождя и ночного мороза,у нас кто-то подумал посыпать дороги хоть чем нибуть???КАк мне сказал один знакомый гаишник "У нас во Львове около 50 единий сгего уборочной техники;Вот только где она,не кто не знает"!!!!!!
я думаю що екстренні служби мали б швидше реагувати на подібні інциденти, адже на кону людські життя, добре що ніхто не постраждав, але годину чекати - це бл...цтво
Може б з вас, хтось сів на місце "бикоти" як ви написали, і попробував поїздити хоча б літом??? Не пробували???? Раджу спробувати, тоді будем бачити хто є хто... п.с. Rock, Донецкий, якщо не дай Бог ви б попали в аналогічну ситуацію, ви дуже б хотіли прибрати авто з проїзджої частини, якщо ви вважаєте себе невинним??? А це, що не приїхали відповідні служби вчасно, це вже інше питання.. І не потрібно тут з себе ставити за "аса", а когось називати "бикотою"..
Вставлю і я своїх 5 копійок.ситуація дійсно насторожує,враховуючи цифри. за 4 дні 2 аварії за участю маршруток,(перша в четвер ТІР з маршруткою на Городоцькій,друга от майже на моїй вулиці.) дають право керувати маршруткам будь-кому,водіям без стажу.Перевірка медиків зранку,проходить тільки для галочки.за останніми даними перевірок,для прикладу(http://pravda.ks.ua/kherson_ks/important/6048-operaciya-avtobus-2010-na-xersonshhinikozhen.html) і це лише одна область. пасажири довіряють цим людям своє здоров я!!!!!!! YUR тут не мається, що всі є ""Бидлом" "Бикотою",не можна всіх під одну лінію рівняти, але як говорять факти таке "бидло" всетаке присутнє і його відсоток жахає...
Згадав історію... Рік тому мені в'їхали в водійську дверку на вул.І.Франка (на острівці де трамвайна зупинка), по інакшому боці "острівця" "паслися" ДАІ, я підбіг до них, пояснив ситуацію, показав рукою місце ДТП (від них його було видно без проблем), на що отримав відповідь: "ми не можемо це зафіксувати, дзвоніть до диспетчера", вернувся до машини - подзвонив, сказали - чекайте. Чекав хвилин 15, за той час по обидва боки рух паралізував не тільки машинам, але й трамваям (хоча люди не кіпішували, нормально ставились до цього, але мені самому було не приємно, шо через мене створився добрячий корок). Подивився в бік машини ДАІ - вони далі стояли на місці 8(, підійшов ще раз кажу: "хлопці майте совість, дивіться скільки машин стоїть...", на що вони повторили шо не можуть, сіли в авто і поїхали, я тоді офігівав з того всього :. Врезультаті, так і недочикавшись - той водій признав свою вину (хоча перші слова, коли він виходив з машини були "ну куди ти їдеш?!", а сам їхав по зустрічній трамвайній колії), і запропонував розрахуватися на місці.
я користуюсь маршрутками частенько особливо зимою і добре бачу хто за рулем яке чмо за рулем автобуса з людьми, воно навіть і не думає про безпеку пасажирів, а подивитись як ганяє і як тормозить ніби на звичайному авто їздить і що ти скажеш тоді коли ти їдеш по трасі 95 км на годину а тебе обганяє автобус з людьми ? коли ти бачиш як вони по трасі ганяють 90-130 км/год але як сказав nzi не всі такі но їх так мало що просто трудно їх відрізнити
Я тебя хоче немножко по править Это не я писал а Донецкий!!! И на счет твоей истории:ГАЙЦЫ реально не имеют право подходить и оформлять ДТП даже если у них это случилось прим под носом!!!Ты должен позвонить и зафиксировать ДТП у диспечера,а он уже в свою очередь отправляет вызов машине!!!!
Я не наганяю на них, шо їм було влом підійти, знаю шо це непродумані наші закони і команда зверху, з того якраз і офігівав . P.S. Коли телефонував диспетчеру, то казав, шо збоку стоїть патруль, на шо було ноль реакції .
якщо я не помиляюся в ДАЇ є також свої підрозділи,одні штрафи виписувати,інші фіксувати ДТП. ти ж за колег з іншого відділу на роботі іхню роботу не виконуєш, бо не маєш знань,прав і т.д. так і дайців
Такі підрозділи мають спрощувати нам життя, при виникненні подібних ситуацій якнайшвидше реагувати на них та старатись усунути їх. Коли комусь стане погано, а поряд буде проходити лікар і скаже "я тільки різати вмію", це теж як на мене неправильно. Тому, я думаю, в оформленні ДТП немає нічого важкого і це б малого входити в базове навчання, ІМХО, але не знаю як воно є насправді...
Да только ты не забывай где мы живыем!!! Я сегодня за весь день видел всево лиш 2-е снего уборочные машины,в 5-ть вечера на кругу Кульпарковской и В. Великого,Но они НИ ЧЕГО НЕ УБЕРАЛЬ И ДАЖЕ НИ ГРАММА ПИСКА НЕ НА СЫПАЛИ!!!
Я нічого не маю проти, може так і є, але які то треба мати знання, щоб здерти добряче з обох учасників ДТП? Адже саме так відбувається тепер фіксація ДТП в дайців. Раз причетний до ДТП, значить порушник, звідси відповідні наслідки - штрафи, протоколи, забирання прав. Або плати на місці і їдь далі. Хіба вже явно видно вину одного, і то вони залякають іншого, що він у всіх ДТП міста винен, що той погодиться віддати останню сорочку тим сракам. І хто тут скаже що дайці не підарайці?
ви написали що вони неможуть оформляти ДТП так в мому випатку я пробував дозвонитись тільки в страхову бо гаїтянці вже сояли там і оформили без лишної катавасії!