Трохи пояснень. На вихідних дув у Львові. Зустрілися з МіхОн - ом, Орестом і Олегом М. з Городка. Звіт напишу піздніше.
Відповідь: Зустріч у Городку. О! фотки! Мабуть вартує додати, що зустріч минула "на ура". Хочу подякувати Юрі за те, що він відгукнувся на запрошення та відважився проїхати кілька тисяч кілометрів для того, щоб зустрітися з братами-сіркоманами а також Олегу М. за теплий прийом і ночліг А ще за те, що я зміг себе по-справжньому відчути незалежним (за кермом кабріка) на День Незалежності. Все було супер! P.S. Юра, ну скільки тобі говорити, що слово "пізніше" в українській мові пишеться без букви "д"?
Відповідь: Зустріч у Городку. Красота красотою, але було б красивіше якби із фотосесії було вибрано найкрасивіші фотки . Доберуся до швидкісного нету то гілку доповню.
Відповідь: Зустріч у Городку. А то фото гарної машини МіхОн -у. Роботи було зроблено багато, але то буде дуже і дуже достойний аппарат після доробки. ЗІ Сорі Орест, але україньська мова не мій "коньок".
Відповідь: Зустріч у Городку. mixonoff, ти би встидався - щоб форумляни побачили твою скірочку Юра мусів їхати коло 2 тисяч кілометрів і знимкувати на свій фотік. Аяяй
Відповідь: Зустріч у Городку. Я ж тобі колись по асьці казав що буду презентувати свою машинку загалу тільки коли все в ній зроблю. А зараз мені ще треба салон освіжити.
Відповідь: Зустріч у Городку. Насамперед краще стидавсяб, що мобілку не бере зовсім. Приїхав, телефоную, а він мобілу не бере!!!!
Відповідь: Зустріч у Городку. Признавайтесь хто вдома в суботу зранку носить мобілку з собою в туалет?
Відповідь: Зустріч у Городку. 27.08.08р. в Городку ще відбулася зустріч з МАРТІНІ, скоро будуть фотки
Відповідь: Зустріч у Городку. Я почав тобі телефонувати за 80 км до Львова. Визвонили тебе вже у самому Львові, коли ми були біля університету ім. Івана Франка. Їхали ми швидко, але усе рівно. Не менш години пройшло з моменту першого дзвінка до того моменту, коли ти підняв слухавку. Що ти так довго робив у тому туалеті?
Відповідь: Зустріч у Городку. Да, відповідь mixonoff поставила мене в ступор і не тільки мене. Трубку небрав, тому, що був у туалеті, а час не піднімав трубку тому, що він трубку у туалеті забув. Осталося розібратися, коли він там її забув, до після, або у процессі!
Відповідь: Зустріч у Городку. може якось так все відбувалось ? Две кабинки. Одинаковое кряхтение из обоих... - (сдавленно) Запор? - (Так же сдавленно) Угу... Через пять минут в одной из кабинок: - бульк!.. - (сдавленно) Поздравляю... - (сдавленно) Не с чем, это мобильник...
Відповідь: Зустріч у Городку. Коли йду до WC завжди беру почитати з собою якусь цікаву книжечку чи журнальчик, оскільки всю літературу яка вже є в наявності у WC я вже перечитав сто разів, то закачав на свій телефон мульйон книжок і як маю вільний час то почитую. Був я в суботу у вищезгаданому приміщенні і після читання забув свій телєфон. І коли в кльозет навідався суботній гість , він віддав мій забути телефон, де я побачив 13 викликів Саші Крилова.