І так у звязку з тим, що є Ваговоди в яких немає можливості приїзжати на зутрічі до Львова. Пропоную в цій темі обговорювати можливість зцучтрічей в Києві. Хто готовий регулярно (або й не дуже) приїзжати на зучтрічі в Києві прошу зголоситися. почну з себе +1 також зголосився scirocco +2 і того нас троє хто ще зможе?
Відповідь: Зустріч в Києві. та місця то вистарчить )))) тільки треба врахувати кому як зручно і куди добиратися я наприклад працюю на Севастопольській живу на Троєщині, так що мені великої різниці не ма на якому березі аби ближче до О.Теліги-Московський проспект - Ватутіна ))) Може Кожен нехай розпише де йому зручніше тобто де живе працює і яким маршрутом їздить з цього і будемо випливати. беремо всі 4-ри маршрути ставимо їх на карту вибираємо точку найзручнішу для всіх і з місцем буде покінчено після чого перейдемо до часу
Відповідь: Зустріч в Києві. ну, у мене такого розмаху немає... все компактно. "Академмістечко" живу. працюю. вожу сина в школу. скуповуюсь в "Великій кишені"
Відповідь: Зустріч в Києві. мені підходить, та і з Академ містечка не так вже й далеко але там небагато місця хіба що звертати по Дорогожицькій і там перед виїздом з Дорогожицької на Теліги є карманчик в якому можна зупинитися.
Відповідь: Зустріч в Києві. Я мав на увазі своє місце проживання Хоча, як ідея, місце непогане - поруч скверик, при потребі можна попробувати машину товариша, завжди є місце для паркінгу.