Зустріч з куркою на швидкості 250 км/год

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем lazor, 27 кві 2006.

1. lazor

lazor Початківець

Fiat Grande Punto 2012 1.4

О це курка вимахнулася!

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    :shock: можна тільки уявити обличчя водія після дтп...

3. Словотворець

Словотворець Active Member

98798
    :shock: можна тільки уявити які були мокрі штани у водія після дтп...

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Звиняйте, буду писати російскою.
    Не было никого столкновения с курицей на такой скорости. Или если она и была, то летела с такой скоростью курица, а не ехала машина.
    Если бы ехала машина, то за рулем кто то был. Но если посмотреть на "остатки" курицы, то они и на водительском сиденьи. А где же в это время был сам водитель? Его не было!!!! Это или эмитация или стреляли курицей из пневмопушки по стоящему авто.

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Думав я про це, переглядаючи фотки, і ось що придумав. На швидкості 250 у кожного водія спрацьовує фактор підвищеної концентрації і ніхто не може їхати поклавши голову на підголовник, в мене особисто таке починається після 180. Якщо придивитися до фоток, спинка суха, а фарш від курки тільки на підголовнику, що свідчить про те, що водій був. Також можна побачити аплікацію від лівої ноги водія внизу. Більше того, схоже, там був пасажир - якісь вже дивні обриси має пляма на його кріслі. Нечіткість плям можна пояснити також тим, що в момент перед ударом водій намагався пригальмувати, відповідно голови нахилилися вперед. У всякому разі таке пояснення простіше аніж придумати пушку яка стріляє курами. До речі, чому саме пневматика? :lol:

6. denisnt

denisnt Новачок

на сколько я знаю-куры не летают, так она(курица) что, стоя на трассе и перед машиной решила подпрыгнуть чтоли? хотя может её подкинули

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)