Звуки під час гальмування

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем leopold, 28 кві 2010.

1. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Шановні друзі! Недавно поміняв передні гальмівні колодкі і на днях, після трьох тисяч км. пробігу при гальмуванні чути свист і скрип, причому не постійно і не залежить від інтенсивності нажиму на педаль гальма, тобто ці звуки живуть власним життям. Так як знову купляти нові колодки і "викинути дане фуфло" бажання ніяк немає, ПРОХАННЯ підказати та порядити, що можна зробити.
    Пі.Сі. Рекомендації типу: попшикати на гальмівні бліни ВД-40 не одобряються:nea:

2. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    ну якби ці звуки появилися зразу можна було подумати,що колодки притираються до дисків.
    Думаю тобі просто треба трохи почекати і якщо ці звуки не зникнуть тоді вже шукати інший вихід (заміна, шліфування тормозного диску і таке ін.)
    PS. Нащо створювати по декілька тем з хожими проблемами
    http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=5270&highlight=%F1%EA%F0%E8%EF

Останнє редагування: 29 кві 2010
  3. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Сорі, ти правий. Мартіні, видали, будь-ласка, дану тему, тим більше що спосіб знайшовся простий - на самих накладках вирізали на половину товщини канавку (так як було на стокових), щоб бруд не збирався між колодкою та диском і тепер все нормально.:D

4. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Я купив саме такі колодки з канавками і підтверджую, що вони набагато кращі по рівню пищання, а саме - навіть нові коли були, то не чути було. Але час ще покаже.

5. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    В мене писк йшов від задніх колодок, але змінювався від сили натиску на педаль гальма.

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Я ж тобі казав не ставити гавно!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)