Продаються диски оригінал VW, привезені з німців, стан - не нові але нормальні. 1. 6j*14*h2 ET45 4*100 Golf3/Vento Стан майже ідеальний, за виключенням кількох подряпин на губі. Не биті, не катані, всі кришечки на місці. 250 уй. мапед не мій. але контакт через мене. тел. 8-050-2106-8О8 Сергій.
2. такі самі 6j*14*h2 ET45 4*100 Golf3/Vento, але інші кришечки і трохи гірший стан Стан нормальний, не биті, не катані, трохи більше подряпані. Всі кришки присутні. Ціна 230 уй. Вигляду не лякаємось, диски не миті, після душу матимуть значно свіжіший вигляд.
3. ну і хіт сезона, просто бомба, диски 6j*15*h2 ET35 4*100, ставились на Пассат В4 в самих жирних комплектаціях. Стан теж офігенний, за виключенням кількох подряпин на губі. Відсутня 1 кришечка. ціна 250 уй. Дивимось, звонимо, купуємо. Все на зразок "не подобається", "дорого", "соплі", "геморой" - ігнорується. Всі питання по телефону. Відправка можлива після попередньої оплати. Кращі фотки не получаються, бо диски в складі і носитися з ними нема резону. Диски не миті, в стані "як є" і тому вигляду не лякаємось, а приглядаємось до дрібних недоліків і приймаємо рішення. з.і. у мене від 15-ки просто слюні течуть. може заберу собі, незважаючи на кришечку. МОЖЛИВО ХТОСЬ ЗАПРОПОНУЄ ТАКУ КРИШЕЧКУ ????
відповім на найбільш поширені питання учасників. :D Лот № 1 і № 2 - 14 дюймів, ширина 6 дюймів, виліт ЕТ 45, розболтовка 4*100. відрізняються між собою значком VW на кришечках, станом і ціною. Лот № 3 - 15 дюймів, ширина 6 дюймів, виліт ЕТ 35, розболтовка 4*100. немає однієї кришечки. диски мають подряпини, але й добряче брудні. Тому не лякаємось. Всі питання по телефону. Відповідати тут немає часу. 8-050-210-68-О8 8-067-342-О8-42 Сергій
на них уваги не звернув. можливо пізніше поцікавлюсь. хоча я питав, що там є 4*100, то їх мені не пропонували.