Дьоргається двигун!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем OLEGSH, 28 жов 2011.

1. OLEGSH

OLEGSH Новачок

VENTO
    ДОБРОГО ДНЯ!!!
    порадьте що робити?
    в мене vw vento 1.8 моно інжектор, місяць назад машина почала сильно дьоргатись, поміняв повітряний і паливний фільтри, зробили мені промивку інжектора - деякий час машина їздила нормально, а зараз знову почала сильно дьоргатись, педаль газу, деколи, взагалі не реагує, інколи взагалі глохне.

2. MaSeRaTi

MaSeRaTi Новачок

WV Passat B4
    привіт
    може бути датчик (на корпусі фільтра повітря) , свічки, провода.... або каталізатор (якщо ще є) ....
    ...краще до Інжекторщика якого катнути, хай пориється....

3. OLEGSH

OLEGSH Новачок

VENTO
    робив діагностику, сказали глючить датчик дросельної заслонки, це той самий датчик (на корпусі фільтра повітря)?

4. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    На корпусі фільтра розходомір повітря. Датчик виміру обєму повітря яке проходить через січеня.

5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ну тоді заміни той датчик і буде тобі щастя:D

6. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Розходомір такого ефегту не дасть... Я їздив без нього десь тижні два, нічо... Лямбда вирулювара... Тупив двигун не дуже сильно

7. OLEGSH

OLEGSH Новачок

VENTO
    а якщо проблема не в цьому датчику,
    на шротах токого знайти не можу, а оригінальний - 100$

8. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Бош десь 50 ойро, але думаю то не розходомір повітря...
    Проста перевірка, відключаєш його, якщо не буде смикатись, а буде просто тупити знач він )

9. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Мова йде про ДПДЗ. Який за словами автора коштує 100 у.о. Ну майже як мій (мій на 50 у.о. дорожчий).
    То що коробка автомат в авті, чому ДПДЗ такий дорогий?

10. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Можливо ДПДЗ підійде від ВАЗу ціна ВАЗівського десь до 100грн.Треба порівняти...

11. kym

kym Аксакал

a 100
    Не підійде... трохи інакша конструкція. але тих чотириконтактних ДПДЗ на шротах купа. Причому ціна що на цілу моноголовку з датчиком. що тільки на датчик однакова

12. vagor

vagor Початківець

vw passat b3, 1.8mi RP, 1990
    Я б порадив ще в бак заглянути - почистити сіточки на бензонасосі. Якщо авто сіпається та ще й глохне, то йому не вистачає пального.

ДПДЗ - це звичайний полозковий резистор, опір якого міняється в залежності від положення педалі газу, проблема в тому, що з часом ті дорожки по яким ходить ползунок витираються и компютер не може однозначно знати, в якому положенні є педаль газу. Така несправність може сказуватись при "начальному" газі (де найчастіше буває педаль газу) а не в положенні "газ в пол". ДПДЗ - це б останнє куди б я поліз - бо там важливо не тільки цілісність самого ДПДЗ, а й його розташування.

І останнє - перевірте цілісність системи на наявність паразитного підсосу повітря - всі трубочки повинні бути одіти на свої місця і вони повинні бути цілими.

13. OLEGSH

OLEGSH Новачок

VENTO
    коробка механічна...
    сьогодні був у знайомого на сервісі, дивились всі майсти... зробили припущення що то дійсно може бути датчик дросельної заслонки і показали мені що то таке і де він знаходится, цілий автосервіс...
    сходив я в магазин, знайшли мені той датчик, сказали чекати до завтра, але ввечером передзвонили що датчик вже є. приїжаю я за датчиком, а вони мені дають зовсім не те, що мені на сервісі сказали...
    почав я в магазині пояснювати що мені потрібно, то це виявилось - нижня частина моноінжектора, а не ніякий не датчик... знайомий сказав, брати той датчик що в магазині привезли, сказав, що вони могли помилитись в його розташуванні...
    і ось думай, чи це то що кажуть на сервісі, чи в магазині...

14. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Ти би фотку тут виставив що то за датчик. Бо, справді, він стоїть на нижній частині інжектора, Правда, на механічну коробку ті датчики чотириконтактні і коштують шо банка сметани, ось тому і в магазинах і офіційному сервісі всіх розводять на нижню частину в зборі бо тоді можна заробити.

15. kym

kym Аксакал

a 100
    приїдь первірим подивимось що можжна зробити і вирішим твою проблему

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)