ДОБРОГО ДНЯ!!! порадьте що робити? в мене vw vento 1.8 моно інжектор, місяць назад машина почала сильно дьоргатись, поміняв повітряний і паливний фільтри, зробили мені промивку інжектора - деякий час машина їздила нормально, а зараз знову почала сильно дьоргатись, педаль газу, деколи, взагалі не реагує, інколи взагалі глохне.
привіт може бути датчик (на корпусі фільтра повітря) , свічки, провода.... або каталізатор (якщо ще є) .... ...краще до Інжекторщика якого катнути, хай пориється....
робив діагностику, сказали глючить датчик дросельної заслонки, це той самий датчик (на корпусі фільтра повітря)?
Розходомір такого ефегту не дасть... Я їздив без нього десь тижні два, нічо... Лямбда вирулювара... Тупив двигун не дуже сильно
Бош десь 50 ойро, але думаю то не розходомір повітря... Проста перевірка, відключаєш його, якщо не буде смикатись, а буде просто тупити знач він )
Мова йде про ДПДЗ. Який за словами автора коштує 100 у.о. Ну майже як мій (мій на 50 у.о. дорожчий). То що коробка автомат в авті, чому ДПДЗ такий дорогий?
Не підійде... трохи інакша конструкція. але тих чотириконтактних ДПДЗ на шротах купа. Причому ціна що на цілу моноголовку з датчиком. що тільки на датчик однакова
Я б порадив ще в бак заглянути - почистити сіточки на бензонасосі. Якщо авто сіпається та ще й глохне, то йому не вистачає пального. ДПДЗ - це звичайний полозковий резистор, опір якого міняється в залежності від положення педалі газу, проблема в тому, що з часом ті дорожки по яким ходить ползунок витираються и компютер не може однозначно знати, в якому положенні є педаль газу. Така несправність може сказуватись при "начальному" газі (де найчастіше буває педаль газу) а не в положенні "газ в пол". ДПДЗ - це б останнє куди б я поліз - бо там важливо не тільки цілісність самого ДПДЗ, а й його розташування. І останнє - перевірте цілісність системи на наявність паразитного підсосу повітря - всі трубочки повинні бути одіти на свої місця і вони повинні бути цілими.
коробка механічна... сьогодні був у знайомого на сервісі, дивились всі майсти... зробили припущення що то дійсно може бути датчик дросельної заслонки і показали мені що то таке і де він знаходится, цілий автосервіс... сходив я в магазин, знайшли мені той датчик, сказали чекати до завтра, але ввечером передзвонили що датчик вже є. приїжаю я за датчиком, а вони мені дають зовсім не те, що мені на сервісі сказали... почав я в магазині пояснювати що мені потрібно, то це виявилось - нижня частина моноінжектора, а не ніякий не датчик... знайомий сказав, брати той датчик що в магазині привезли, сказав, що вони могли помилитись в його розташуванні... і ось думай, чи це то що кажуть на сервісі, чи в магазині...
Ти би фотку тут виставив що то за датчик. Бо, справді, він стоїть на нижній частині інжектора, Правда, на механічну коробку ті датчики чотириконтактні і коштують шо банка сметани, ось тому і в магазинах і офіційному сервісі всіх розводять на нижню частину в зборі бо тоді можна заробити.