Проблема така - поїхала жінка на справній машині (машина перша у моєму підписі), приїхала на поломаній. Каже, що ніц злого не ставалося, нічого не робила крім заправки. Заправляла в надьожній заправці з дорогим бензом. Симптоми: До 2000 обертів працює гарно, рівно, тихо Далі починає двигуном ковбасити (після 2000 троїть, після 2500 двоїть, після 3500 обломується і не крутить далі, розігнати більше 3500-4000 можна хіба що згори) Переходжу на вищу передачу, знову гарно їде поки не набере 2500 На холостих теж стрілка не піднімається вище 4000 Прогрітий/холодний однаково З глушника не стріляє Зайвих звуків не чути Що робилося: замінив високовольтні дроти, продув трамблер від гидоти за зиму. Не маю при собі жодних інструментів, тому треба буде їхати на СТО, але не хочу щоби лосі колупали всю машину своїми засраними руками в пошуках поломки і ще й за мої гроші, притому не малі, машина в Києві. Маю підозру на насос підвісний, сіточку в інжекторі, дружній психоз свічок. Але це просто ідеї без підгрунтя, можливо хтось зможе порадити по симптомах як такі, які вже зустрічалися? Наперед дякую!
Після. Але не тому що почало глючити а тому що попередні дроти на морозі потріскали і машина глохла в калюжах. Логічно, що не допомогло справі. Нарід, хелп!
якщо машина в Києві, то можу хіба порадити майстра по інжекторах KR, PL Мішу на Академмістечку.. Мав з ним зустрічі, робив він мені дещо.. На перші два погляди толковий і не жадний...якщо цікаво скину номер в приват...
Буду вдячний за таку рідкість. Та яку там рідкість, це унікальність - толковий, дешевий і до того всього у Києві!
Циліндрам бракує бензину. причини 1. Забилась сіточка насосу підкачки 2. Полетів насос підкачки (в баку) 3 Полетів насос високого тиску(підвісний) а) не подається достатня напруга на насос - підгоріло реле насоса - кирдик АКБ 4. Забився фільтр тонкої очистки бензини 5. Забилась вхідна сітка дозатора. 6. Забився сам дозатор. 7 Пробився, або травить бензопровід де шляху від баку до циліндрів. Діагностика: 1 Огляд машини 2. Заміряти системний тиск 3. Заміряти управляючий тиск
Не претендую на істину та: коли в мене були проблеми з погружним бензонасосом то мафинка тупила і дьоргалась на холодну (невистачало бензи). Я б рекомендував перевірити (відключити) лямбду, звісно якщо вона є (я не сильний в маркуваннях двигуна), авто перейде на аварійний режим і небуде читати хибні покази кислородного датчика (колись давно була щось схоже). Повторюсь на істину не претендую, та дану маніпуляцію можна зробити без СТО.
мав ТАКУ саму проблему 3 місяці тому, створював аналогічну тему)), пробував все і вся. Причиною виявився поганий трамблер. Після його заміни все стало на свої місця і машина почала їздити так ніби нічого і не було. Ось ссилка на тему http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=8935 Трамблер міняв Донецький, тому по уточненнях потрібно звертатись до нього.