Двигун від мопеда... :)

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем KIT, 22 тра 2007.

1. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Для любителів критики Дуже сильно вибачаюся, все прекрасно розумію, але звернутись більш нема до кого... :roll:

Поможіть дістати двигун від будь-якого мопеда.
    Дайте пораду, та розкажіть хто що мав/має/ де можна, щось толкове пошукати

Пи.Си. Ваш магазин не пропонувати!:mrgreen:

сенькс!

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: Двигун від мопеда... :)

З якою метою шукаєш?
    Мав багато чого (почав з мопада сімпсон, потім ява, чізет (крос), хонда сбр-600, хонда трансальп, потім одружився, родилась доця і я тимчасово збився з тої тєми).
    Є ямаха р1 за 4000у.е. (198 к/с).

3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

А що та ямаха то мопед? ;) І парубок двигун шукає, а не двигун у комплекті с "мопедом" ямаза. :)

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Тобі одна дорога - львівський мотозавод. Знаю, що він розбомблений, але там все ще працюють старі люди, що дадуть пораду.

Взагалі на задній брамі заводу колись можна було купити будь-яку запчастину. Класні були львівські мопеди, коли вчився в школі, мав такого красуня. Цікаво було їздити, накатав пару тисяч км. Ремонти давали багато досвіду, а запах вихлопу 76-го бензину з маслом ще дотепер навіює ностальгію :) Потім Мінськ, братова Ява... Це вже було не то... Шкода, що мій малий вже не зможе відчути такого кайфу...

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

То не зовсім мопед.

Людина хотіла шось толкове-я толкове і порадив.
    А взагалі-то в мене десь в гаражі має бути розібраний двіжок від Карпатів, поршньова від Яви 12в з передньою вилкою і щепленням, і ше якісь мотопріколи. Є 2 фірменячих мотошоломи.
    Поясни,для чого двіжок, я допоможу зробити правильний вибір.

6. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Мені 17 років (ну добре не буду брехати-16,5) і як і всім нормальним хлопцям мені хочеться мати якісь колеса (ну і звісно, щоб їх крутив двигун. а не я).

Двигун шукаю, бо хочу скласти мопед. Так, як на мотоциклі їїздити ще незя, то шукаю конкретоно двигун від мопеда.

Буду дуже вдячний, якщо мене трохи проконсультують у цьому питанні, бо сказати по правді знаю дуже мало. Зимою був в Америці, то крутив там двигунець від квадроцикла. Враження незабутні, особливо ганяти на повному ході (без тормозів :)) по бездоріжжі... :)

7. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15

а ти скутер купи класна штука і недорога і прав на треба.
    А скласти мопед тобі врядчи мама дозволить!

8. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Ок Пол, я добавлю до свого допису, що я студент.:)

Студент-бідна, розумна, з бажанням до життя і розваг людина! :)

Якщо мама не дозволить, то тато дозволить.

Дійсно Пол, скутер це дуже просто, але я не розумію чому за новий скутер вимагають 4000?

А ще одна причина, це те, що я хочу зробити його сам (ну, відносно сам, все що зможу зробити!)

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

До тогож мама у мене добра, вона зрозуміє мене та дозволить... :)

10. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver

А це якраз дуже добре, в Тебе з такими бажаннями хороші перспективи!

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Альо, який мопед? На нього наша наклейка не поміститься!

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

А взагалі йдемо на http://vmagazin.com.ua і купуємо готовий мопед. Не шарю, нафіга шукати мотор

Мопед "Карпати" на з/ч 180 грн.

тел.: (8097) 431-9298 ,

Мопед "Карпати", новий двигун В-501. докум., 1250 грн.
    тел.: 75-40-37 піс. 18,00,

Мопед "Карпати", хор. ст., на ходу 300 грн.
    тел.: (8097) 126-13-16 ,

Моторолер "Апрілія", 98р.в., 49куб.см, італ., срібл. мет., з куфером, вел.
    тел.: 251-0619 Роман,

Моторолер "Педжіо Зіпро", 05 р. в., 2500 км, біл. кол 900 у.о.
    тел.: (8096) 277-3844 ,

Моторолер "Пежо", ( інвалідка), двиг. від Хонди, торг 200 у.о.
    тел.: (8096) 997-2252 ,

Моторолер Хонда Такт 50куб. хорош. стан,акустика. 400 у.о.
    тел.: (8068) 5048845 , 292-23-50

13. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Велике спасибі тобі Мартіні! Я знав, що ти мене не зрозумієш!:evil:

Між іншим, у свому першому дописі я наперед вибачився, та пояснив-звертатись нема до кого, крім вас! :?

Дякую тобі ще раз...:roll:

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Я на мотоцикліїжджу років з 14, а в 16 в мене вже була відкрита категорія А. Права на керування мототранспортом можна отримати в 16 легко (як і на автомобіль, тільки на автомобілі їздити будеш коли 18 настане, а на мотоциклі зразу).
    Так шо вік це не проблема-вирішуй, шо ти хочеш.
    Або права і мотоцикл, або купуй якусь табуретку 50-кубову (ше як варіант 50-кубові мопеди Апрілія, зроблені під спортбайк, але вони по ціні не набагато дешевші від 150-250 кубових моциків, баксів 500-700).
    Вирішуй, шо хочеш, і звертайся, шось тобі проб*ю по нормальній ціні.

15. SAVA

SAVA Active Member

VW Golf II 1.8 PN 2E 1989(був)

КІТ в мене на селі в гаражі завалявся Карпати-2 я б тобі продав за 200 паперів там трошки тре покрутити двигун і все Ок. Я на ньому мало шо наїздив!

16. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

+1. Мотоциклом дозволяється управляти з 16 років.(то по моєму нездорова людина придумала)

17. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Дуже навіть здорова, той, хто поїздив на мотоциклі, на машині буде їздити набагато уважніше, тому що всі фізичні процеси, які відбуваються під час руху, прочухав на своїй шкірі. Мотоциклісти прекрасно знають,як правильно гальмувати, шо таке поворот на завеликій швидкості, як їздити по слизькій дорозі, як перестроюватись з ряду в ряд!!, і саме головне: сівши за кермо автомобіля, ВІН ЗНАЄ, ШО МОТОЦИКЛІСТИ ЦЕ УЧАСНИКИ РУХУ, і їх ТРЕБА БАЧИТИ!!!
    Купу разів був в аварійних ситуаціях через водіїїв автомобілів (сцуко дибілів), які не бачачи теба в зеркалі, валять на обгон, або без сигналу поворота повертають прямо в тебе.
    Так шо, я свого часу пройшов хорошу школу, і вважаю, шо малолєтки за рульом татового автомобіля, це набагато небезпечніше, ніж 16 річний водій мотоцикла з правами, і в більшості випадків на мотоциклі, який наполовину склав своїми руками, і шанує його.

• Подобається Подобається x 1
  18. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Воно то так, але скільки тих 16 літных за кермом мотоцикла не дожили до свого 18-ти річчя!!! Я впевнений, що то хвора людина писала, що той 16 річний за кермрм мотоциклу, особливо спортбайку, то водій!!! То не водій, то КАМІКАДЗЕ!!!!!!!!
    А те, що ти написав про те, що мотоциклістів не бачать на дорогах. так я тобі скажу, що їх РЕАЛЬНО дуже погано видно, особливо коли вони їдуть без світла фар!!!!!!! Але й світлом їх дуже погано видно на дорозі. І це психологічно так. Тому. що габарити мотика замалі і мозг не індефікує той малий об*єкт, яз загрозу, от того і вся проблема. :-( А ще з того, що літають на спортбайках що дурні.

ЗІ Хоча дуже видно і дуже чутно чоперів. :) Їх я дуже поважаю. То вже люди, а не камікадзе. І ще.... То, що між ног, то не машина!!! ;-)

19. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Чоппер чи спортбайк-полюбе транспортний засіб, то шо тобі більше подобається чоппер-це твоя особиста справа.
    Стосовно розмірів мотоцикла-погоджуюсь, але правила дивитись в зеркало (як бокове, так і заднього виду) при маневрах ніхто не відміняв-маневр можна здійснювати тоді, коли впевнишся, шо нікому не заважаєш і не створюєш аварійної ситуації.
    До 18 ліття не доживає і багато водіїїв батьківських автомобілів. Я особисто займався мотокросом, це мені не раз рятувало життя при їзді по дорогах загального значення.
    а то, шо на 4-х колесах-то не мотоцикл.
    Якшо ти не їздив на мотоциклі (не катався на мотоциклі товариша, а саме їздив, маючи свій), ти багато чого втратив. Машина не дасть тобі таких відчуттів, повір.

Літо, траса, ти на мотоциклі з дівчиною за спиною і багажними кофрами їдеш в напрямку карпат, тебе супроводжують захопленими поглядами водії повільних і жарких автомобілів, вітер вривається в піввідкрите забрало шолома, дівчина притискається до тебе по мірі накручування ручки газу, неперевершене відчуття свободи і легкості, в крові адреналін, мотоцикл реагує на кожен рух твого тіла, ти-мотоцикл-діваха одне ціле, яке стрімко рухається в сторону зелених гір, ШО МОЖЕ БУТИ КРАЩЕ?

Пи.си. машина це теж прикол, я не раз в Крим з жінкою їздив, але трохи не те. Це вже комфорт, більше речей можна взяти, але не той драйв...
    Одним словом, авто і мото-одне одного доповнюють, і в мому серці завжди буде місце для двоколісного друга.
    пи.пи.си. сорі за такий довгий і невтємний пост, просто моє мотоминуле-це серйозна частинка мого життя і мене самого, і хто мене розуміє ( люди з сумішшю бензину і вітру в крові)-той мене розуміє, а хто не розуміє-тому цього не дано...КІТ, сорі за офтоп...
    Іду покурю, шось я аж розхвилювався.

• Подобається Подобається x 1
  20. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Розумієш, я чому про чоппер написав... Він їде розміренно і ровно і таж дівчина за тобою і все клас. І всі абсолютно тебе бачуть, бо ти їдеш, а не летиш, що скажений!!!!!!!!!!!!!! У спортбайка до 100 3,5-4с? І повільно вони не їздять а літають. Тому й не бачиш їх так добре, як тих, хто на чопері катаються.
    ЗІ Після загибелі двоюрідного брата(йому 27, мені 13) на мотоциклі я ніколи не мав за мету купити мотика. Хоча в Армії катався сам на мотику офіцера. Ми його тупо спиздили покататись. :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)