Має великий плюс...... як вчіпити до нього коробку від Беларуся і плуга..... може орати як Джон Дір....))))))
нє то явно круче , а взагалі варіант ганний, але при класному пресу в кишені, і гарних дорогах щоб погонити,в нас ні першого ,ні другого.А взагалі без посилення курова і встановлення спец ходової (катався і на базі і на перероблелому),без переробок мені машина була нестійка , а їздити медленно вона недає,бо просить дай мені - дай.Но зато на заниженому стандартному Б4 з цим двигуном я пісяв по ногах.В кожного думка своя ,це моя.При жосткій їжді гольфик слабуватий кузовом.
мде для повсікденних виїздів треба бабла мати багато щоб кататись на цій машинці апетит в неї біля 15-16л по місту ще + наші дороги явно ходову добють
Звідки дані про 15-16 літрів? Наші дороги добьють любу ходову, в ВРШостого там нічого незвичайного немає по ходовій
значить так!!!мотор бомба!!! з малих обертів крутиться супер, но коли ви попали в закінчення крутного моменту на початок набору коників ,відчуття бомбове) по розходу норм, в районі 9-10 траса, місто 11-14,нажавши клаву в пол 20 по місту ,ато і всі 30 гарантовано) коли жре бєнз -лямда, свічки то основа заміни!!!!! мотори з пробігом, більше, 230 тис жити довго не будуть,беруть масло з перебором!!!!!!!!!!!ремонт мотора по грошам фантастіко( наприклад замінні поршні першого ремонту- 750 зелених,їх 6)))),грають мізки і цепі з шестернями!!!!!!тож ціна не мала!!!) є ще дуж багато інфи про нього!!!питайте ,піДКажу
Ну історія двигуна починається з того що його розробили для поліції, а потім почали всякі спортсмени модернізовувати доробляти... і т.д Розбирали такий двигун в середині все добротно і надійно ...можна гільзувати і не потрібно 700 зелених на поршня...треба 200 зелених на гільзи. Не капризний, але тяжкий і ходову таки розбиває.