Люди добрі маю на свому гольфіку 2.0 16v, підуставшу кулісу, рем. комплекту не існує, принаймі мене у всіх магазах так запевняють. Спробував на Екзісті підібрати по програмі ЕТКА окремо 12 комплектуючих куліси механізми втулочки там якісь, заспівали 2тисячі грн. Може хто має такий самий гольф і стикався з тою проблемою, напешіть або зателефонуйте, порядьте щось буду дуже вдячний 067-695-08-24
Ти що, все ОРИГІНАЛ рахував? Я на екзісті купив шарик і стаканчик пластикові + направляючу шось за 35 гривень (але ше не ставив). Зустрічав там і повніші комплекти, з різними втулками, тягою і т.д., за 150-200 грн (не пам ятаю точно), але не за 2000! Правда не дивився для яких то двигунів. Подивись уважно по замінниках кожну деталь окремо. П.с. Тільки що зауважив, що то гольф 3, в мене 2... Спробуй встановити спочатку ЩО треба замінити, а вже потім шукай і купуй.
Діагностуй що з твоєю, в чому там проблема ? А підібрати елементи куліси твоєї можна на раrtmаstеr.соm.uа При чому по ціні є оригінал (дорогі) і є дешеві замінники.
Це не різниця, а різні варіанти виконання ... Таке було і на гольфах і на пасатах по різних модельних роках.
Ну так. Це як дизельний і бензиновий двигун. І той двигун, і той двигун. А варіанти виконання - різні.
Ну звичайно, майже ніякої...:D В автора на Г3 2.0 16в тросикова куліса, відповідно весь механізм переключення знаходиться одразу під ручкою кпп LocD0g, пошукай на розборці цілий механізм куліси від гті 2.0 16v або, ще як варіант, знаю ставлять від октавії, але невкурсі що треба переробляти в такому випадку П.С. LocD0g цікаво побачити твій гольф, давно він у тебе?
Не про те говоримо. Я говорю про різницю між Гольфом 3 і Гольфом 2 в ходовій і кулісі. І там і там були різні виконання куліси. І там і там немає великої різниці в ходовій.
Wheelmann, Гольфа мою рік з копійками. Подивитися може якісь сльоти клубні відбуваються я би приєднався. Мені порадили розібрати і те що має виробіток відати токару щоб питочив такі самі деталі. Wheelmann у тебе теж трійка із двулітровим АБФ ?