Як можна підключити галогенки (туманки) як хто називає що було добре і правильно на Гольф 3 ТД? Чи у всіх моделях є штатна проводка під галогенки?
Мені потрібно знати точно де подивитися можна і фото закинути щоб бачили всі. Розєми всі пронумеровані, як підключити, в який розєм, тощо...
особисто у мене на одну позицію назад вилазить, тоді вмикається задня протитуманка. буває на дві позиції? теж зараз хочу поставити собі передні протитуманки.
йдеться про б4, але думаю що в г3 аналогічно. в мене в комплектації не стояло протитуманок і відповідно перемикач витягувався тільки на одне положення з позиціє ближнє включене і вмикав задню протитуманку. встановив я птф на перід, підключивши до штатної проводки(вона там була) і тепер витягуючи той перемикач вмикається передня і задня птф також разом з ближнім. версія перемикача під авто де вже стоять птф передбачає включення птф без ближнього світла, але змісту в тому особливо не бачу
1. В мене в заді за заглушками немає проводів з фішками, є фішки в салоні біля регуляторів обдуву на кнопку. Мені говорили що провода потрібно тягнути з круглого кронштейна який закріплений над радіатором, маса коричневий і два плюса але я не знаю які проводи. Кожна ячейка на цьому кронштейні пронумерована мені потрібно знати на які номери приєднати провід.Цей кроштейн складається з двох сторін папка-мамка, з папки є заповнені всі ячейки а з мамки є декілька пустих, от, мені потрібно знати які я ячейки маю підключити?