коробка 2Y ціна у Львові

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем VladyslaW, 11 гру 2011.

1. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    Гудить коробка. Помітний люфт у диференціалі. Подумую про ремонт або заміну.
    Скільки коштує у Львові коробка типу 2Y (або взаємозамінний аналог) у більш-менш пристойному стані.. Наскільки легко знайти подібну коробку? Чи возять звідкілясь на замовлення?

2. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    хіба ніхто нічого не знає?

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Десь від 150 до 200 дол. до 1.8 коробок трохи є.... он ШЕГ шукає в нього шось там на 1 передачі полетіло... він може точніше сказати... але самі коробки не є в дефіциті...треба тільки з передаточними числами розібратись

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    2Y то не просто коробка :) Це коробка яку ставили на GTI і на сірків 16V в парі з мотором KR , вона зазвичай дорожча від звичайних. Само собою, якщо господар шроту знає шо таке коробка 2Y :)

5. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    та я не сильно Мочанов або Салюк...Якщо коробка буде не з "короткими" передачами, не ображусь....

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    тоді проблем взагалі нема. Я наприклад коли купував коробку то пішов на шрот,виписав букви коробок тих шо там у них були, тоді в інтернеті знайшов їх характеристики, порівняв зі своєю і серед всіх вибрав ту, що була до моєї найближча.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Якщо вона така специфічна то був би сенс її перебрати.

8. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    та кажуть, перебирати її задорогий секс....

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    купити її ше дорожчий секас
    якщо хочеш дешевий секас, то лишися того ровера і просто купи першу ліпшу коробку до 1.8 :) На шроті на Зеленій досить демократичні ціни

10. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    не буваю у Львові, але маю там доброго знайомого, у якого немає Фольксвагена! якщо приїде--не обдурять, не впхають якесь майно на букву "Л"? там толкові і чесні продавці???

11. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Володя і Тарас толкові мужики, фігню не парили кілька разів купляв в них деталі, ціни також не кусаються.

12. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Знаю людину, яка може купити стару кпп. Пиши в приват, якщо цікавить.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)