продається michelin energy mxv3a 185/65/14 2шт- по 140грн за 1шт, стан хороший протектор 5мм Уралшина 185/60/14 3шт- по 90грн за 1шт, стан хороший протектор 6мм
нє, ну ви даєте. я би на вашому місці приїхав до дівчини, і порозглядав би краще її всі дані, а резину вже так би мовити в нагрузку
розібралася, виходить, що вона виготовлена 30 тижня 1999року, хм, а зовсім і не виглядає на таку старушку, одним словом якщо буде реальний покупець я реально зменшу ціну, але вигляд у неї добрий і їздила добре)))
не не вона правильна написала 30 тиждень 1999 якщо б була 2009 то було б 30/09 після 2000 через рискуц пишуть я таке читав.пошукаю напишу ресурс
добре запитаю в товариша.він собі шукав мішелін.не знаю правда чи пару чи 4 напишу ввечері остаточно... гулі ,латки є?
точніше випущена до 2001 року пишеться три цифри, а після 2001 чотири, і може бути без риски) http://koleso.topof.ru/information.php?pID=13
Судя по первому фото мишлен уже гаплык т.к трещина пошла вдоль ((( жаль хотел на вторую машину взять .
от значить товариш шукає 4 шини пари каже не треба.. та вроді то нічо ця тріщина не є глибока за таку ціну ти шо нове не катане хотів???