Лямбда Зонд

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем wonderlust king, 10 січ 2011.

1. wonderlust king

wonderlust king Початківець

Passat B5 new 1,8T 4motion
    Привіт!
    Хтось може дати консультацію по лямбда зонду?

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ти питай - а там побачим.

3. wonderlust king

Машина - американець. Горить лампочка Чек. на сервісі ФВ сказали, що в мене вмер Лямбда зонд. той, який після каталізатора стоїть. після покупки проїхав 2 тис. і ніц не бракує (так мені здається). По трасі з 8,5 л/100 км. от не знаю чи розводять чи дійсно вартує поміняти....

4. player777

player777 Active Member

Golf 3 1.8 ADD 1996 Тушкан
    в мене також після діагностики писало що непрацює лямбда зонд,нічого,їжджу,політ нормальний))

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Берем шнурок, берем ноутбук, втикаємся в діагностичний розєм і дивимся криву лямбди. Якщо крива пряма то таки вмер :)
    Рік машини - в підпис

6. wonderlust king

Бук є. А от який шнурок і де розєм - не знаю. І крім цього, я так розумію, якась програмуля повинна бути для тесту... підскажіть

7. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    В кого немає куди розєм тикати, можна просто тестером зробити заміри датчика лямбди, підєднавши тестер до контактів датчика. Якщо показник сталий то лямбда накрилась якщо систематично періодично значення міняються значить все ок.

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Смерть другої лямбди повязана з станом каталізатора. якщо кат забитий то лямбда не правильно працює, тобто лямбда добра кат поганий......... можливо що лямбда погана кат добрий. Давай протокол діагностики в студію будем дивитсь.

9. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Самий простий спосіб перевірки - витираеш помилку діагностикою, сідаєш за кермо і заводиш двигун, Чек горіти не має, береш піднімаєш оберти до 3000 і тримаеш хвилин 5, якщо засвітиться - підмикаеш до компа. Якщо помилка звучить, як "Ошибка лямда регулировки Банк1 Блок2"то то в тебе забитий еталонний отвір на лямбді(дуже часто відбувається з нашими дорогами)Якшо каже що "сигнал недостоверен" - причина або в самій лямді або в дротах. Ще можуть свічки бути х..ві, а матюжитись на лямду, тоді буде така помилка, як "пропуски зажигания"

10. wonderlust king

А де можна перевірити, крім оригінального сервісу? Шоб фахово і швидко. Бо на ФВ мені дуже довго і героїчно допомагали вирішувати питання з техоглядом. в кінцевому результаті - поміняли масло і сказали, що це швидше за все обрив 2 лябди, але гарантії. що з її заміною потухне лампочка Чек вони дати не можуть. крім того лямбда в них 1600 грн коштує...

11. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    Привіт Донецкий.А чи є лямбда в Гольфі 2 1.3 моноінжектор,чи впливає на холостий хід,та розхід палива?Бо щось машинка починає вимахуватись...Дякую

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Я можу......

13. kym

kym Аксакал

a 100
    Мусить бути. І впливає на розхід палива

14. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Має бути, якщо умельці не кастрували, на розхід впливае, але не суттево, більше на якість суміші. До холостого ходу треба дивитись, по різному буває

15. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    Ясно,наразі дякую будем звертатись до фахового умельца:D

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Шнурок бук і прога в мене є
    Але ти мені так і не розказав рік машини тому я не знаю чи шнурок підійде

17. wonderlust king