Всім привіт! Машина VW JETTA Mk2 1990 г.в. проблема така: Помітив що в моїй машині злегка мерехтить світло, абсолютно що головний або габаритний режим. Незалежно, заведена або просто стоїть і видно як мерехтить світло, навіть на синьому світлодіоді дальнього світла на панелі приладів видно легке мерехтіння. У чому може бути проблема? Може у кого було таке? Допоможіть будь ласка.
Якщо така сама штука повторюється на всіх світлових приладах машини (тобто на всіх лампочках в машині) і плюс на не заведеній теж, то думаю тут треба шукати десь біля акума проблеми. Це може бути поганий контакт, перевір чи клеми на акумуляторі не нагріваються коли включена нагрузка (тобто світло якесь, бажано щоб цей споживач струму був потужний наприклад ближнє світло). Ще один варіант який приходить в голову, це коротить проводка в районі акума. Якщо нічого не знайдеш, то ІМХО їдь до електрика, бо з таким небезпечно їздити.
Однозначно коротить! Але чи акум, чи генератор - треба дивитися. Може допомогти елементарне - почистити клеми. Якщо ні, шукати далі.
У мене корада мерехтіла так на холостому. Газуєш, не мерехтить. Поміняв донєнкий мені щітки генератора, помогло на місяць, потім знову почалося. Так і продав Sent from my MB865 using Tapatalk 2
я бы сначала зачистил все клеммы и массы, а потом уже смотрел дальше, что выдаёт сам генератор... к стати, на В3 оказывается нужная вещь доп. масса генератора, если к ремню не лазить годами... может тоже, стоит проверить, как там масса генератора... http://www.passat3.ru/dopolnitelnaya-massa-na-generator-folksvagen-passat-b3/
На те що коротитя малоімовірно а вот на поганий контакт на всі 100. 1. Малоімовірно але почисть клеми акума 2. Подивися на дроти цих клем чи не окислені під обжимом 3. Подивися другий кінець маси акума 4. Треба подивитися точку маси якою земля подається в проводку, в мене прикручується під ковром під рулем. В старої машини бачив як цей болтик ізза окислення пальцем зломився 5. В блоці комутації де релюхи є жирний червоний дріт яким 12 подається на блок, в цій же машині він іскрив і клема окалилася ізза колгоспних тюнінгів з 100ват лампочками. Тут тре локалізувати причину а виправити буде 5 хвилин. Якшо блимають і стопи з поворотами то це десь на центральних проводах, якщо лише фари то може бути підрульовий перемикач, запобіжники. А свідодіод блимає оскільки на нього подається те ж що й на фари. Думаю там де іскрить там воно гріється, можеш мацати нюхати.