Потрібно номер радіатора кондиціонера!!!! (наголошую кондиціонера, тому що на кліму інший радіатор) Пассат б4 96р тді.
модель двигуна 1z. Якщо є можливість подивитись то плз пошвидше, бо машина розібрана стоїть. А той що я купив радіатор виявився не таким як треба(((
Етка видає такий номер 3A0 820 413A Радиатор кондиционера малюнок неможу чомусь закинути... має 15 кб а пише що зображення перевищує допустимий розмір... Розміри радіатора 682х333х35мм Вага 5.5 кг
У мене така ж машина як в тебе, і у мене радіатор кліми, а не кондюка. На скільки я знаю вони бувають широкі і вузькі. Я собі міняв 2 роки тому, брав VALIO(він широкий). Заправку і заміну робив в Рясному. І сьогодні їздив хотів заправити, але закачали повітря щоб перевірити(бо я міняв вентилятор і мабудь десь щось зацепив, або просто так співпало і фреон вийшов). Заправки хватає на 1 рік(я їздив 1,5 року).
Якщо потрібно, то дзвони я можу підїхати і глянеш, який у мене. Є візитка де я брав свій(2 роки тому), можна подзвонити і запитати. 067 9сім4 10 1сім Руслан
Я би малий не ставив. Попробуй придумати кріплення інші. Як мені розповідали на Рясне, що вони не дуже добрі(одним словом слабкі). Якщо ж все таки будеш ставити, то обовязково оброби(я цього не робив, але як би міняв би собі то обробив би чимось), ті місця на кріпленні(алюміній з металом), то їхня "болячка"(гниють). Як сьогодні мені сказали, що були вже випадки, що за 2 роки гниють нові(я трохи спочатку перелякався, але здається у мене все гаразд тьфу-тьфу-тьфу). А скільки зараз коштує радіатор, якщо не секрет? Я за свій платив 2 роки тому 1050 гривень.
65 евро (брав у знйомого) а так десь 100 з копійками. А переробляти то треба патрубки ще варити. Бо у мене 2 патрубки виходять з однієї сторони. А на тому що від кліми з різних сторін.
Ок. Зателефонуй на Рясне(заправка автокондиціонерів) можливо вони тобі щось зможуть порадити чи підказати(вони з таким мають справу кожного дня).Телефони є на форумі.